27.12.06 Noen ganger er det ålrait...
...å feire jul, spesielt når en kan ta en liten MC tur før ribba og akkevitten. Etterpå er det værre - da er det vel mest en tur på sofaen før pakkene som frister! Her er bilder av et av klubbens medlemmer som tok seg en tur på julaften og var så frekk å sende bildene til redaksjonen etterpå!
Bilde 1 Bilde 2 Bilde 3
19.12.06 Warum, warum ist die Erde Rund?
"Fritysk" (allroad-mc's offisielle reisespråk, red.anm.) er et kjent og kjært språk for drevne GS kjørere som frekventerer "Das Vatrerland" reglemessig. For nykommerne er det muligens værre. En løsning er å bøtte innpå tysk øl og schnapps - det pleier å løsne på tungebåndene. Allikevel er det ikke alltid en kan gjøre det, eller en har ikke erfaring nok til å kunne praktisere en fritysk som gir det ønskede resultat. Men, fortvil ikke. I redaksjonens rikholdige arkiv finnes både det ene og det andre. Blant utkast til "The complete idiots guide to gravel travel" og "GSing for dummies" ramlet vi over en oversettelsesguide for ferske GS kjørere.
Så, dersom du er fersk GS eier og litt urutinert når du skal forklare fyren fra ADAC "Das Motorrad ist nicht mehr fahrtüctig" eller "Mein Motorrad springt schlecht an" finner du løsningen ved å trykke HER!
14.12.06 Hard times in the land of plenty...

Nei, vi tenker ikke på at det er minst 65 dager til tigergutt får GS'n sin eller at prisene på julegavene dine halveres januar. Nei, redaksjone har i et øyeblikk av ettertanke og filosofiske betraktininger,samt i et anfall av medmenneskelighet kjøpt ei juleplate. Plata "besynges" av noen av norges mest rustne stemmer, en av dem tilhører Ole Paus. Resten tilhører de som aldri får råd til å kjøpe et eneste Touratechprodukt eller som trolig aldri har visst at de trengte et. Plata er spilt inn live på Kirkens Bymisjons kafe "Møtestedet" i Skippergata i Oslo. Med brukerne av tiltaket som publikum og "medsyngere." Dersom du skal gjøre en god gjerning til jul i år - løp og kjøp plata. Helst to eksemplarer.

Redaksjonen regner vel med at en eller annen klarer å se noe negativt i dette og, og det kommer sikker negative kommentare i gjesteboka. Men, vi kjøpte nå plata allikevel vi... Redaksjonen går nå av nett til over jul så sant det ikke kommer helt spesielle innspill som trenger offentlighet...
GOD JUL!
11.12.06 1200 GS til jul?
Trond skal selge 1200 GS'n sin. Du finner annonsen på sykkelen ved å trykke HER! Redaskjonen regner med at Trond ikke er i stand til å kjøre kun gammelbokser og venter spent på hva neste trekk blir når sykkelen bli solgt.
07.12.06 ALLE bildene redaksjonen har fra GS treffet på nett!
Vå nye satsning på kompetansemedarbeidere i redaksjonen her gitt resultater. Nykommeren Jonny har lagt ut over 600 (!!!) bilder på nettet fra GS treffet i år. Grunnet at det er svæt mange bilder har Jonny lagt dem i tre forskjelliga webalbum. Du finner bildene ved å trykke HER, HER og HER! Bildene er råmaterialer, kun justert i størrelse. Kos deg!
Redaksjonen tar nå helg og ser fremover mot jula. Dersom du syns det er stressete julestria finner du roen ved å sette deg sammen med sykkelen i garasjen et par timer. Lykke til!
06.12.06 Tigergutt slår tilbake.
Etter å ha forbannet gjesteboka i et kvarters tid i telefonen til redaksjonen, (ja, vi jobber med saken!!) sendet Kjell os følgende mail:
Pøsj GS'n er kun en midlertidig løsning som nevnt tidligere inntil TIGER kommer i en mer offroad-versjon. Som en Tiger-kamerat sa så er det jo greit å kjøpe Adventure'n for den er stor og da får jeg med meg ekstra deler som simringer, kardanger, elnett, bremseskiver og software-oppdateringer. Det som er positivt er jo at jeg får gratis veihjelp i 3 år, og etter alle innlegg i denne gjesteboka er det tydlig en nødvendighet.. Gs-kjørere er og blir beta-testere...Achtung SPITFIRE!
 

Mvh

Kjell Bencsik
Rådgiver
NAV Aa-registeret

05.12.06 Vi begynner som vi avsluttet!
Med en ny annonse under "til salgs." Dersom du er tigereier bør du kjenne din besøkelsestid nå som, "the perfomanceartist, formerly known as tigergutt" omsider har konvertert til GS. Kjell har en 1200GS Adventure i bestilling hos MC huset Nydal på Hamar. Redaksjonen gratulerer. Vi kondolerer til Hinckleyfabrikken i samme åndedrag, BMW hadde fortjent en skikkelig konkurrent til GS. Nå er det etter redaksjonens oppfatning Suzuki V-Strom og Multistrada som får svi.
Redaksjonen oppfodrer til en uformell navnekonkurranse for Kjell siden "tigergutt" er danket ut av BMW. Redaksjonens forslag så langt er: "Rod", noe som henspeiler på kardangdriften og andre drifter...
Mr. Hot Rod?