30.11.06 Ny annonse under "til salgs."
Ivar har lagt ut diverse til salgs. Tyrkk HER eller på den gule linken oppe til venstre. Redaksjonen tar helga på østlandet. God helg!
29.11.06 Påmeldingene til neste år er allerede i gang!!!
Terje(naboen til Oscar i Sandnes) skriver følgende:
Ærede ypperstepastor
Jeg vil bare informere eder om att undertegnede herved betrakter seg som påmeldt til neste års: GS Femkamp, Southern Comfort samt Gravel Party og regner med å bli behørlig oppført på deltakerlistene!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Med GS (den Originale) hilsen
 Terje G
Og dette allerede DAGEN ETTER (!!!) arrangementene er lagt ut! Snakk om innsatsvilje! Redaksjonen vil umiddelbart opprette lister på arrangementene som viser de påmeldte. Følg med, følg med...
28.11.06 Neste års arrangementer!
Redaksjonen og dens medhjelpere og støttespillere har ikke ligget på latsiden. Neste års kalender inneholde ikke mindre enn sju 7 - (!!!) arrangementer du kan delta på og der allroad-mc mer eller mindre har en finger med i spillet. Klikk deg inn på aktivitetssiden for oppdatert informasjon.
27.11.06 Til salgs
Som dere ser ligger det en "til salgs" link oppe til venstre. Der kan vi legge ut ting som medlemmene (og andre snille mennesker) ønsker å selge, og hvor vi unngår spammen i gjesteboka.
23.11.06 Support your local julebord organizer!!!
Etter et vellykket julebord hos Company MC er det trist å registrere at Oslo kommune ønsker å sette klubben på gaten. Dette er helt uhørt, også for Allroad-mc! Hvor skal vi da ha julebordet vårt??? Vi bare spør! Company mc bidrar sterkt til mcnorge, bl.annet er de ansvarlig for Oslo Open MC show, norges største, utendørs mcshow. Company mc har laget et opprop hvor de samler støtte til å fortsette å ha tilhold i klubbhuset. Redaksjonen vil oppfordre alle til å støtte Company mc og til å signere oppropet. Og oppfordre alle sine venne, kjente og andre til å gjølre det samme. Trykk HER for å komme til oppropet!
16.11.06 Velkommen etter!!
Nei, vi snakker ikke om at Triumph har satt kardang på tiger'n, men at BMW endelig har har forstått at olje skal skiftes. Da R1200GS ble presentert ble det utbasunert at olja i kardangen "aldri skal skiftes!" Dette i sterk kontrast til at oljeskift i kardang står detaljert beskrevet i 1200GS RepRom. (reparasjons CD) Uansett - det ble etablert en sannhet om at olja adri skulle skiftes og vi som var litt skeptisk til denne magien ble sett på som oldinger uten sans for utvikling og tekniske løsninger. Hallo??? Oljeskift??? Her var det evig liv uten oljesøl som gjaldt!
Vi vet jo alle hvordan det gikk. Kardangene ble byttet ut en etter en. Hva som egentlig var årsaken til at de ble byttet er uklart for redaksjonen, ryktene sier noe om herdefeil i noe stålgreier. Ikke vet vi om manglende oljeskift kan ha bidratt. Men det vi vet er at en så liten mengde med olje (2,5 dl.) fort blir skitten, spesielt når sykkelen er ny. Selv har vi byttet motor- gear- og kardangolje på 5000km under mottoet "olje er billig - drivverk er dyrt!"
På den nye 2007 modellen av 1200GS er det, etter det ryktene forteller, montert tappeplugg slik som på 1150 GS. (Det nye bremsesystemet er også til forveksling likt det på 1150 GS, bare mer komplisert!) Oljeskift skal foretas etter 1000 km, og SÅ skal olja aldri mer skiftes. Redaksjonen stiller seg noe undrende til denne "nyheten" fra BMW. Dersom det var slik kunne en jo bare gjort det slik som på dagens modeller. Det er ikke spesielt arbeidskrevende å skifte olja i dag. Ønsker du å være på den sikre siden og har tenkt å skifte olja på din 1200GS kardang lurer du kanskje på hvordan du gjør dette? For å finne ut det kan du klikke HER eller på bildet. Olja du skal bruke er CASTROL SAF XO. Dersom din lokale BMW mc pusher ikke har den - prøv en BMW bilforhandler. De har den, det er den de bruker på BMW bilgirkasser. Det skal i forbifarten nevnes at Motorhuset i Stavanger brukte et drøyt år (!!!) på å finne ut at den olja var umulig å få tak i. En telefon til Castrol Norge henviste til Bavaria Motor på andre siden av motorveien omkring 1 km unna. Olja var i våre hender etter 10 minutters reseach og en telefonsamtale. Men, akkurat DET burdte vi ha kommet på av oss selv! BMW anbefaler jo Castrol. Olja er også anbefalt på Scania manuelle gearkasser. Kanskje den er billigere hos Scania enn hos BMW hvor den var svinedyr...
Helt til slutt: En av våre bekjentskaper, la oss anonymisere ved å kalle ham "Terje fra Haugesund" hadde problemer med sin R1200GS girkasse etter drøye 20.000km. Kassa gikk tungt og var vanskelig å gire, spesielt etter at den ble skikkelig varm. Etter flere prøvekjøringer hos den lokale forhandleren ga de opp og mente kassa var helt ok. Det var den definitivt ikke! Redaksjonen foreslo to kjappe oljeskift med høykvalitets, syntetisk gearolje. Etter det var kassa helt perfekt!
Det enkle er ofte det beste!
06.11.06 Redaksjonen gratulerer!!!

Julebordet er over - innbyggerne har flyttet tilbake til området. Det ble utdelt to priser i år. De gikk til følgende: "Årets nykommer 2006" ble Geir Olaf Østebøvik. Ny grusmaskin i år, med på (nesten) alle arrangementer, kjørte "fylkesgrensa" på Evje, med opp på over 3000 moh. i Sommeiller! Way to go Geir Olaf. Vi håper å se mer av deg til neste år.

"Årets allroader" 2006: Geir Løkke. Ikke bare er Geir en motpol til GS dominansen i klubben - han har vært det helt alene i år. En typisk "stayer" som har samlet tigerbestanden i Scandinavia til et rike, samt arrangert international allroadtur nesten til Bjørnøya. Stå på Geir, det er nok et par som kjøper Tiger til neste år og!
Redaksjonen tar nå tak i julebordet i Rogaland - følg med, følge med...
03.11.06 JULEBORD I DAG!!! - RYKTENE GÅR!!!
Julebordet i dag kl. 18:00 på Company MC har ryktes langt ut over allroadrekkene. Trikken er overfylt, og streiken i Norwegian er avblåst. De frakter for tiden panikkslagne innbyggere fra østlige deler av Oslo ut av landet til festen er over. Hvordan panikken brer seg kan du se ved å trykke HER!
Vi sees!
SISTE - SISTE - SISTE!!!
Fårs pill på Two Dogs kl. 17:00 med Geir Løkke!!! Tigergutten holder stand!!! Klikk HER!