31.10.06 Julebord i mcmiljø!
Årets julebord er klart. Det er påmeldt ikke mindre enn 27 allroadere og hele 5 skybikere. Hvem som kommer kan du se ved å trykke HER! Uansett - er stedet lokalet til Company MC. Mosseveien 24, Oslo. Tiden er fredag 3. november kl. 19:00 - eee...unnskyld: kl. 18:59! OK, ikke noe julebord uten "fårspill!" Det er ledet av den gamle ringreven Frode Isachsen (medlem i både allroad-mc og Skybikers, samt HV befal!) Stedet er det eksklusive "St. Halvards Pub & Bistro" fra kl. 17:59. Det blir felles avmars fra bistroen til Company MC kl. 18:54. Sånn ca. For sikkerhets skyld, stedet ligger i Oslogata, GPS posisjon: N59 54.326 E10 46.049. Company MC har GPS posisjon: N59 54.073 E10 45.766
Hvis du er for lat til å gå og ikke har råd til å ta drosje kan du ta trikken. Hvordan du finner rett trikk kan du se ved på klikke HER! Du går av på St. Halvards plass. Linje 18 eller 19.
Medbrakt KUN her!
Fårschpill HER!
A closer look!
ANGRIIIP!!!
Fredag 3. november 2006 kl. 18:59 på Company MC, Mosseveien 24, Oslo. Fåhrspihl: St. Halvard Pub og Bistro, Oslogata gud vet hva fra kl. 17:59.
Lurer du på noe? Ring Oscar på 90157360 eller Frode på 41534775
SISTE - SISTE!!!
Mail fra Frode: Jeg er på St. Halvard Pub & Bistro fredag kl. 18:00!!! Der bøtter jeg nedpå skarpinger og øl i enorme mengder!!!
27.10.06 En verdig sesongavslutning?
Abschlußtour am 12.11.06 / Michael Martin
Die ausgewählte Tour wird uns über kleine Straßen, Feldwege, Sand - und Schotterpisten (Wetterabhängig) rund um den Ratzeburger See führen.
Die Tour ist für Enduros ab 500 cm³ und kann auch ohne Stollenreifen gefahren werden.
10.00 Uhr Treffpunkt:
TOURATECH-NORD, Lübecker Str. 91
10.15 Uhr Abfahrt nach kurzer Besprechung

ca: 17.00 Uhr Tourenende Abschluss ca. 17.00 Uhr
gemeinsames Essen (auf eigene Kosten)
Anmeldung unter www.touratech-nord.de
Anmeldeschluss ist der 10.11.2006 !!
 
29.10.06 noch wenige Karten
Michael Martin präsentiert seine neue Diashow "Wüsten der Erde"
 Aula der Gesamtschule Eppendorf ,Curschmannstr. 39 / Ecke Breitenfelder Straße ,Nähe Haupteingang zur Universitätsklinik Eppendorf, Metrobus 5, 20, 25.
Ausreichend Parkplätze befinden sich auf dem Schulhof hinter dem Gebäude und auf dem Schulhof Löwenstraße.
Teil 1 16.00 Uhr / Einzelkarte 10.00 Euro
Teil 2 19.00 Uhr / Einzelkarte 10.00 Euro
Doppelkarte ( Teil 1 & Teil 2 ) 16.00 Euro
Karten nur bei TOURATECH-NORD erhältlich !
25.10.06 Alle gode ting er tre!
Nei, det er ikke redaksjonen som er blitt tilsjasket av alkoholholdige drikke og skrevet positive tigerinnlegg i fylla. Ei heller handler det om at vinterveden er i hus. Neida, det handler om nye medlemmer i allroad-mc. Det gledelige denne gangen er at det er ei jente blant de nye. Hun kjørte i vår en Fazer 600, men ble inspirert over samboern's vellykkede konvertering fra RRRRRR1000 sykkel til, ja , nettopp R 1150 GS. For å gjøre en lang historie kort så konverterte Kine Lien til en BMW F 650 GS Dakar.
Etter litt lokal grustrening i lokalområdet rundt i Skogbygda der hun bor var Kine klar for større oppgaver. Valget falt på grusveiene på Gol- og Hemsedalsfjellet. Det ble rapportert om stor progresjon, selv om hoveddamen var litt ”undrende” til egne ferdigheter og til underlaget grus. Neste utfordring var GS treff på Finnskogen i september. Her sa Kine, under sterk tvil, ja til å være ”sweeper” på ”Easy Rider” turen. Kine taklet oppgaven med glans og stilte også opp som fotograf under enduroturen og som en gledesspreder i miljøet.
Det neste, nye medlemmet vi presenterer i dag er samboer’n til Kine – vår gamle bekjent Jonny Vestli. Jonny har kjørt mc i en årrekke – selv erindrer vi en Honda CB 1100 Bol’dor, enn jævlig fin, oransje Harley ”Wide Glide” og en Suzuki GSX R 1000. Et bredt spekter av erfaring altså. Men, i år ble det 1150 GS på Jonny. Muligen er det Sondre som har inspirert, samt redaktørens krumspring og fadeser på denne sykkeltypen. Uansett – Jonny (sammen med Sondre – du er ikke glemt) reddet guidinegen på GS treffet i år ved å være tilgjengelig under treffet og i store deler av forberedelsene. Takk skal du ha Jonny!
Alle gode ting er tre…så også når allroad-mc får nye medlemmer. Det siste skuddet på stemmen er Tor Hagen fra Oslo. Selv om Tor ikke har kjørt så mye i år dukket han opp på GS treffet på Finnskogen i september. Tor har kommet med et svært bra forslag til aktivitet til neste år - dette vil vi komme tilbake til "utpå nyåret engang." uansett, Tor har kanskje den beste 1150 modellen noensinne. En 2002 modell Adventure. Velkommen skal du være Tor – håper å se deg på ulebordet!
Hvordan det går med påmeldingene kan du se ved å klikke HER!
19.10.06 Påmeldingene til julebordet strømmer på 2
Anders Dihle, Liv marit Dihle, Odd Larsen, Audhild Larsen. Hvor blir dere av tigtergutter??? Og Skybikere??? Deadline blir snart satt - synd for dere som må etteranmelde dere...dere blir satt til å blåse opp ballonger! Med de siste påmeldingene er vi 17 allroadere og tre skybikere! På biodet til høyre ser dere det juridiske eksperpanelet som har vurdert årets kandidater. Juryen er vanntett, det lekker ikke ut en eneste liten informajson - ut over at det skal deles ut to priser i år i allroad-mc. Hvem som er kandidater og hvem som til slutt stikker av med seieren er derfor en vel bevart hemmelighet helt fram til 3. november... Meld deg på ved å trykke HER!
SISTE - SISTE - SISTE
Syns du at du er litt frisk til å kjøre? Fart og spenning skremmer ikke deg? Blir du oppgitt over får få utfordringer? Ja, da kan du kansje forsøke det som denne karen her gjorde...eller ta redaksjonens råd: Don't try this at home!!! Trykk HER for å få inspirasjon i hverdagen! (takk til 007 i skybikers for tips)
16.10.06 Påmeldingene til julebordet strømmer på!!!
Til allroad- og skybikers julebordet - hvis lokasjon ennå er hemmelig for de aller fleste (vi kan avsløre at det blir Oslo Øst) strømmer på meldingene inn. Så langt er det 13 påmeldt fra allroad-mc og 3 - tre - fra Skybikers. Kom igjen folkens, meld dere på årets happening uten mc. Les mer om hvordan du melder deg på ved å trykke HER!
02.10.06 Problemer med dumpene?
Syns du sykkelen din er litt "fysen" i svingene? Kanskje du føler at svingene er litt "firkantet" og at sporet ikke alltid er like lett å holde hele veien rundt? Eller at det er vanskelig å stille inn korrekt fjærforspenning? Har er for hard og myk betyr "slaskete og slengete?" Da kan du ha et demperproblem. Redaksjonen her byttet til Öhlins på sin 1200 GS. Ikke bare er fjæra vesentlig bedre enn den originale, hydraulikken er også i en klasse for seg. Men, Öhlins er dyrt, veiledende pris på et sett til 1200GS er omkring 13.800.- Temmelig dyrt., Men, fortvil ikke, det fins rimeligere alternativer. En avf disse er tyske Wilbers. Et sett Wilbers støtdempere kan du kjøpe hos Wunderllich i Tyskland til kr. 8600.- over disk i Tyskland. Hvis du syns det er dyrt kan du kanskje kjøpe et brukt sett ved å trykke HER! Først til mølla...