31.07.06 Over streken!
Nei, vi snakker ikke om tabloidavisenes agurknyheter, men om Tom Gunnar fra "Skjetve" eller Skiptvedt som det heter på korrekt riksmål. En ting er nå at Tom Gunnar betalte kontingentet kontant til redaksjonen under "Consert Tour 2006" (reportasje kommer, red.anm) og dermed havnet over nedrykksstreken, nei det mest oppsiktsvekkende med Tom for tiden er at han er en av to eiere i Norge av en KTM 950 Super Enduro!!! Dersom du er litt uskikker på hva en KTM 950 Super Enduro er kan redaksjonen nevne at den er KTM's svar på BMW HP2. I tester knuser den HP" med god margin og litt til... Du kan se fler bilder av sykkelen, samt en rå reklamevideo ved å trykke HER!
Tom, som så langt har kjørt en KTM LC4 Adventure fikk prøvekjøre den nye råtassen fra KTM og dermed var den solgt. Firmaet fikk valget mellom å få penger for sykkelen - eller at Tom beholdt den uansett! Det var nemlig aldri noe alternativ å levere sykkelen tilbake!
Redaksjonen gratulerer og ser med glede frem til omfattende testkjøring ala HP2
Følg med utover i uken for mer agurknytt - vi har mer å by på, bl.annet en liten konkurranse...følg med, følg med...
26.07.06 Noen flere Stella Alpina bilder.
Selv om redaksjonen egentlig er på ferie legger vi ut noen flere bilder fra Bardonecchia og Colle del Sommeiller. Vi har sendt ut en sms som oppforder alle som har bilder fra arrangementet og ønsker å dele de med de andre deltakerne om å sende oss en CD med bildene. Redaskjonen vil så sette sammen en DVD med alle bildene (pluss noen videoklipp fra Gro) og sende ut GRATIS til alle som sender inn bilder. Derfor: Dersom du deltok på arrangementet og har bilder, bnrenn en CD fortere enn svint og send den til: Oscar Fr. Egeberg, Edv. Munchsgt. 7B, 4307 Sandnes.
Takk til Rune L, Börje T. og Geir Olaf som allerede har sendt inn. Pluss redaksjonens bilder da...
THE KING!
PARTY - PARTY!
VEIEN ER MÅLET!
STONED?
GEIR OLAF

KJÆRE GRO...
VI ER IMPONERT!
JYPLING?
JYPLING!
PÅL D.
KA I HEL***TE?
YESSS!!!
INGEN KOMMENTAR!
ON TOP!
BEEN THERE!
13.07.06 Når ord blir fattige...
Redaksjonens vil med dette takke de som var med til Bardonecchia i Italia helgen 7 - 9 juli. De som nådde toppen, Colle del Sommellier på 3009 m.o.h. var:
Odd Larsen (BMW R 1200 GS), Rune Langseth (BMW R 1200 GS), Yngvar Nøglegaard (Aprillia CapoNord, Oscar Egeberg og Trude Gustavsen (BMW R 1200 GS), Odd Einar Egeberg (Honda Varadero), Geir Olav Østebøvik (BMW R 1200 GSA), Vegard Myrli og Lill Ida Hjelmeseter (BMW R 1100 GS, (ikke tilstede på bildet, oppe på lørdag) , Tor Harald Hansen (BMW R 1200 GS), Gro Rabben (BMW R 1150 GSA!!!), Anders Dihle (BMW R 100 GS PD), Sondre Dagfinnrud (BMW R 1150 GS), Pål Dahl (BMW R 100 GS PD) og Per Barstad (BMW R 1200 GS).Totalt 15 stk!
Allroad-MC utroper seg med dette til uoffisiell norgesmester i klassen "Tindebestidning med MC!" GRATULERER FOLKENS!!!
Mer bilder og tekst kommer når redaksjonen er tilbake fra ferie.