Her er redaksjonens forslag til nytt forsidebilde for 2006. Du har mulighet til å stemme på ditt favorittbilde eller sende inn egne bilder ved å sende redaksjonen en e-post. Dette gjør du ved å trykker HER! Husk å påføre navnet ditt og hvilket bilde du stemmer på, både bildets nummer og bildets navn. Redaksjonen forbeholder seg (som vanlig) retten til å forkaste ethvert forslag. Husk at bildene ikke skal endres før du sender dem, det gjør vi her ved redaksjonen. Bildene vil bli beskåret, men ikke manipulert (fy - fy!!!) ut over at de korrigeres i Photoshop for fargefeil, kontrast og skarphet. Bildet som blir 2006 bilde vil bli påført teksten "...for deg som ikke er mainstream...", fotografens navn, samt hvor bildet er tatt.

Bilde # 1 "Gravel Travel"

Bilde av en kjøreklar Roy på en grusveien over Holteheia mellom RV 36 og Bjervamoen. Tatt i forbindelse med en kjapp helgetur mellom Kongsvinger og Nærbø på Jæren august 2003.
Foto: Paparazzi


Bilde # 2 "Off the road"

Dette bildet av Tonje Warg er også tatt i 2003 på en avstikker fra grusveien mellom Folldal og Tylldal under allroadarrangementet "Gravel Party"
Foto: Paparazzi


Bilde # 3 "Tunneldive"

Nok et bilde fra helgeturen til Nærbø 2003. Denne gangen på den fantastiske veien mellom Fjågesund og Vrådal. Best tidlig på morgenen eller sent på kvelden da "bobilplagen" er minimal.
Foto: Paparazzi


Bilde # 4 " Tempting"

Et bilde av en suveren grusvei på Finnskogen 2002. Tatt over vindskjermen på Oscars R 100 GS PD en ettermiddag på sommeren.
Foto: Paparazzi


Bilde # 5 "Over the top"

To warger sammen med syklene våre på Blåhø i Ottadalen. Hvir du ikke har vært der er det verd en tur! Fra "Gravel Party 2003"
Foto: Paparazzi


Bilde # 6 "Ein Volk, ein Reich, ein Zylinder"

Ola på KTM DUKE i mosen langs en setervei i Folldal. Fra "Gravel Party 2003."
Foto: Paparazzi


Bilde # 7 "Sunset"

Allroadsykler og Sigmund i solnedgangen på Solastranda august 2003.
Foto: RoyS.


Bilde # 8 "Ready, set - GO!!!"

Ved inngangen til Hedmarksvidda. Gjengen på "Gravel Party 2003" klar til innstsats oppover mot Åkrestrømmen! (innsatsen var det ikke noe å si på, red anm.)
Foto: Paparazzi


Bilde # 9 "Gravel pitch"

Igjen et bilde fra "Gravel Party 2003" og igjen et bilde av Tonje Warg. Denne gangen er det ikke så langt unna nordvestre enden på Imsdalen i Østerdalen.
Foto: Paparazzi


Bilde # 10 "Double Trouble"

Dette bildet er tatt ved Låtefossen før Odda. Syklene er Oscar og Sondres 1150 GS på vei tilbake fra Stavager våren 2005. Bildet er "klargjort" for forsiden, det vil de andre bildene bli også.
Foto: Paparazzi

Bildene kan fritt lastes ned for de som ønsker det. Benytter du dem til noe er vi glade dersom du oppgir kilde.
Hilsen redaksjonen i allroad-mc