Her følger ikke mindre enn 14 - fjorten (!!!) bilder fra redaksjonens rikholdige arkiv. Bildene er fine nok, bevares, men etter nitid gransking fant redaksjonen ut at vi ønsket å slippe andre bilder til. Men morsomme er de... Kos dere!
Dette bildet , tatt av Terje's kjæreste Eva, er (trolig) fra returen tilbake til Haugesund etter vel gjennomført "Vesterhavsrally" i Danmark våren 2005. Terje har vært en snartur i "taxfree'n" noe som ofte gir et sløret blikk og en usunn, komalignende søvn. På "Vesterhvavsrally", arrangert av vår danske venn Sander deltok for øvrig Oscar, Sigmund, Trond, Ivar, Per, Knut U og Ulrich.

"Noen som husker "bukse, sommer, under, kort?" Vel, ikke vet vi hva Thor Harald leter etter inne sideveska si, men potta er jo på den andre siden??? Uansett lar redaksjonen imponere av de slanke bena samt den spenstige "campingstolkroppen" Han holder seg godt den karen... Bildet er fra GS treff 2005 på Finnskogen.

Den mest skuffede mannen på jorda? Etter å ha kjøpt seg ny 1200GS sliter Helge Sverre med å komme seg tvers over Norge. At sykkelen deretter ble reparert av MC Oslo og stoppet igjen etter noen få mil gjør saken enda værre. Helge Sverre fikk dekket alle utgifter, men hva hjelper vel det når en sitter igjen på campingen og alle vennene er ute å kjører grus? Vi føler med deg Helge, håper du fatter nytt mot og blir med med GS'n din. Tenk bare på Geir, da han endelig fikk igjen førerkortet etter et velfortjent beslag gikk ikke sykkelen hans heller. Så det så! Bildet er fra GS treff 2005 på Finnskogen.


Skummel spantaxkaptein, ukjent medlem av "Village People" eller imponerende grunder? Uansett er hilsenen svært reglementert og helt etter boka. Noe som ikke kan sies om motivet?

Noen som husker de første linjene på "Lucille?" De lyder: "The number you have dialed - has been changed to an unpublished number!" Kanskje ikke uten grunn når det er allroadere av et slikt kaliber som ringer? Bildet av Are er tatt på Haugsjåsund camping der han febrilsk forsøkte å få kontakt med hjelpetelefonen for Multistradaeiere etter å ha blitt mobbet av GS fraksjonen! Til neste år er det værre for oss...Are har kjøte seg en MS med SDS...

Pølse, lompe og øl! Oppskiften på det gode liv for enkelte, tragisk for andre. Vi syns allikevel at dette bildet av Sondre illustrerer at det er en hårfin balansegang mellom det praktisk/funksjonelle og den totale "harryversjonen!" uansett håper vi å se mer til denne fabelaktive B-kjendisen til neste år, han er bl.annet påmeldt til "Stella Alpina."

På fest hos NOMCK! El Commandante og Pastoren er i slaget. bildet viser ikke Anne som febrilsk forsøker å få gemalen med hjem før æljen kryper til sengs i grålysningen.

Vår kjære venn Dennis "potta" Lennart fra "skaune" i ferd med ålevere spesialavfall på Finnskogen.

Søtt, virkelig søtt! Et romantisk bilde av Trond og Anne rett etter at de har krøpet ut av elskovredet - unnskyld, teltet sitt ved Fjørsjøen på Finnskogen. resten av dagen ble benyttet til å plukke blomster, blåse såpebobler på hverandre og vandre hånd i hånd langs gjengrodde stier! her fikk gutta bare vente - romansen først, mc og gutta etterpå!

Det er klart, når du kjøper inn et ikke ubetydelig antall Tuborg, noen pakker med røde pølser, samt et par, tre flasker vin og setter deg til å "drekke" rett utenfor taxfree'n på danskeferga (med toalettet på andre siden av gangern, red.anm.) går ikke dette ubemerket hen. Med frode N. som passiv tilskuer gikk dette så langt at han ble tatt bilde av av japanske turister (helt sant) på det tidspunktet bildet er tatt var seansen nesten over - oscar drakk så og si alt på bildet selv. veien tilbake fra BMW forhandleren i "køben" med den nye 1150'n ble litt mer slitsom enn han hadde tenkt seg...

Etter å ha havnet i "dårlig selskap" med Oscar og Sigmund i Oslo fikk Frode overnatte i jernbanevogn på Alnabru til dagen etter. Formen var nok ikke heelt god...det tok laaaang tid før forhjulet vinglete ble rettet mot Kongsvinger...

Sigmund brukte omkring 2 minutter på å sjekke opp denne halvfulle dama på et eller annet treff på Østlandet. det var omkring 70% lenger tid enn alle andre på treffet brukte... Dog skal Sigmund ha at han klarte å holde på dama vesentlig lenger enn alle andre på treffet, omkting 5 minutter så vidt redaksjonen kunne erindre...

Som en god soldat sover Trond ute, på bakken ved siden av kjøretøyet sitt! Bildet er fra GS treff på finnskogen i 2003 og det er også tronds 1150 vi skimter.

Med dette bildet av Odd og Rune på morgenen etter "Hellbillies" konsert i Ål i 2003 runder vi av denne billedserien. Bildet trenger vel neppe noen ytterliger kommentar ut over "jeg skal aldri drekke mer!!!" og akkurat DEN har vi jo hørt før...
Bildene kan fritt lastes ned for de som ønsker det. Benytter du dem til noe er vi glade dersom du oppgir kilde.
Hilsen redaksjonen i allroad-mc