22.08.05 Redaksjonen jobber febrilsk med GS treff til helga. Les mer HER!
16.08.05 Truckload of new members, part II
Reaksjonene etter gårsdagens nye medlemmer lot ikke vente på seg. Thor skriver i en mail til redaksjonen:
Av motorsykler kan du legge til en Kawasaki 650 KLR. Endelig en grushoj med hvite skilter!
Jeg bor i Oslo, og har kjørt mc siden jeg var 15. Er nå 43, far til en sneip på 1,5 år, og en til på vei.... Vurderer for tida et sidevognsprosjekt til Kawasakien....
Thor
Redaksjonen gratulerer og venter spent på bilder av sidevognprosjektet!
En annen allroader som fikk ut finger'n i samme åndedrag er Sondre. Sondre er kjent for redaksjonens sentrale medlemmer fra en årrekke tilbake og står ikke tilbake for noen i allroadsammenheng. Etter 13, eller var det 14 sesonger på H-D konverterte Sondre i år til 1150 GS. (se innlegg av 18.04.05, red.anm.) Sondre trosser alle farer for å få det som han vil, noe han beviste ved å sitte på med Oscar til Sandnes for å kjøpe GS'n! Sondre har sågar deltatt på et av klubbens arrangementer i år, han deltok på arrangementet "Concert Tour" i Treungen for noen helger siden. Han var balnt de som ikke fikk hørt på Åsmund Åmli Band, men det betyr KUN at han følger opp klubbens gode tradisjon med å dra på konserter uten å høre på bandene.
Redaksjonen ønsker Sondre velkommen i klubben - i morgen tror vi det kommer noe om en helt ny allroader. Tiger og GS killer?
15.08.05 Truckload of new members!!!
Vi har sagt det før og vi sier det igjen: Av en eller anne grunn ønsker folk å være medlemmer i allroad-mc. Denne gangen har vi fått inn ikke mindre enn 4- fire - nye medlemmer som skal presenteres. Noen vil kanskje mene at presentasjonen på websidene kommer lovlig sent, men bedre sent enn aldri. Redaksjonen beklager spesielt til Sverre Romstad hvis e-post var oss i hende 16. juni 2004. Vel, vel...
De nye medlemmene er:
Sverre Romstad, bor i Stockholm og kjører BMW R 1100 GS. Sverre påstår han veier 75 kg. Testresultater:
1d, 2a, 3b, 4c, 5a, 6d, 7b (Veldig hypotetisk, siden jeg ikke er typen som tar wheelies foran ett ungt publikum), 8b, 9c
Thor Tveter, vi aner heller ikke hvor han bor. Thor har en Triumph Speed triple, en Husaberg FE 400, samt en Pannonia 250 1956 modell i deler. Imponerende! Thor sier han ikke har noe skikkelig "grushoj" til gatebruk enda, men at han jobber med saken. For øvrig kjører han enduro og deltar i Odalsenduro'n. Han oppgir dødvekta til å være 72kilo edru.
Testresultater:
1d, 2d, 3d, 4d, 5d, 6d, 7d, 8d, 9d.
Redaksjonen venter på manglende info Thor.
Pål Marlow Hansen, Østfold. Pål har en Kawasaki KLE 500, en svært undervurdert allroadsykkel som ikke er så vanlig i Norge. Pål sier i mailen til redaksjonen: "Jeg er redd for å juge på meg allroadegenskaper jeg muligens ikke besitter, så lar jeg de tvilsomme forslagene ligge. Har etterhvert kommet dit at tanker om 50 års dagen begynner å dukke opp fra intet (!), og da er man jo mer vár på det å bli tatt med buksene nede.
Redaksjonen kan berolige deg med at det er svært vanlig å juge på seg allroadegenskeper en ikke har her i klubben. faktisk så valig at vi vil si det er en ren nødvendighet for å henge med i svingene på kvelden. på dagen, når vi kjører er det ikke så fargli, da kan du bare finne frm unnskyldninger som "jeg er litt fyllesjuk" (svært sannsynlig), "jeg tar det litt med ro i dag" (noen gliser av deg), eller klassikeren "det må være noe galt med sykkelen i dag!" (alle ler av deg!!!) Pass endelig på og ikke lån den bort etterpå!!!
Uansett, her er Påls testresultater:
1b, 2b, 3c, 4a, 5c, 6d, 7b, 8b, 9b Oppgitt vekt på 85 kilo vil bli etterkontrollert av redaksjonen så snart det lar seg gjøre!
Den siste søkeren i dag er en anonym herremann, dvs. at bilde ikke er tilgjengelig. Men, da kandidaten går i byttetanker og for tiden sikler på Ares Cagiva 90 Elefant har redaksjonen ingen betenkeligheter med å ta ham inn i varmen. I dag har Jon Syrrist som han heter en yamaha XTZ 660, denne er til sals dersom noen er interessert. Jons telefonnummer osv. finner du på www.otranorge.no. Jon oppgir at han bor i Sandefjord, han oppgir slaktevekta til "omkring 104 kg." Way to go Jon, her begynner det å ligne noe!!! Endelig en motvekt, bokstavelig talt til de minimedlemmens vi har nå!
Redaksjonen kan ellers opplyse at arbeidet med julebordet, årets priser og neste års arrangementer går "som planlagt."
Til dere som er nye - nevn adr + div telefonnummere sendes redaksjonen ASAP. Også endringer i vekt, sivil status og sykkel.
Vi er nå oppe i 41 medlemmer i klubben.
SISTE - SISTE!!!
Nomineringene strømmer inn. Nesten øverst på siden vil du finne en link til en side der årets priser og nomineringsregler er presentert. Det har kommet inn nomineringer, alt er hemmelig frem til julebordet, men vi kan avsløre at en kvinne er blant de nominerte så langt!
11.08.05 Concert Tour Summary, part III
Etter den første øldrikkingen var det tid for...vel, du gjettet riktig: ØL! Midt oppi all øldrikkingen våknet Terje. Han ymtet frempå om at han kanskje var litt sulten, noe som utløste febrilsk aktivitet i gruppa. Anført av "Essengruppenführer" Haaland ble det demonstrert turproviantspising av sjelden klasse. Flere redaksjonen har snakket med mener at Sigmund ikke bare er den nye gourmetsjefen i MC-Norge, nei han er helt i klasse med Ingrid Espelid Hovik. Ikke noe pinglete salat eller lettmajones nei! Skikkelige saker skulle det være. I mangel på grill ble maten fortært rå. Sigmund kan fortelle til redaksjonen at han tidligere på dagen "nesten ble lurt inn i dat han trodde var en bar", "men," sier han videre, "da jeg kom inn forstod jeg at dette ikke var stedet for meg." Dersom du lurer på hva det var som tiltrakk Sigmunds oppmerksomhet kan du klikke HER! Dersom du ønsker et innblikk i en allroaders kulinariske opplevelser kan du klikke HER! (Ikke for sarte sjeler, red.anm.)
Når drikkingen hadde pågått en lang stund var det på tide for avreise til Treugenestivalen. Oscar, Are, Arve, Sigmund og Terje dro avgårde. Etter en laaaaaaang stund startet Åsmund Åmli Band opp i "Sagbruket." Konsertlokalet var i klasse med "Sliperihallen" på Notodden den aller første gangen de hadde konsert der under festivalen. De som var der vet hvordan akkurat DET var. Da taxi'n skulle tilbake til campingen var selvfølgelig Sigmund borte. Oscar dro for å lete, etter kort tid var han borte og. Men, som alltid, på morgenen var de tilbake på hytta.
Søndag dro vi hvert til vårt, Oscar, Sigmund "knakkwürst" Haaland og Terje vestover, resten østover. Odd kan fortelle om vanvittig glatte dekk, på grensen til det ubehagelige, Pirelli MT21...
Nok et vellykket arrangement i allroad-mc er gjennomført. Ønsker du å se flere bilder? Trykk HER!
10.08.05
Thor Harald har vært på gruskurs hos BMW i "Hechlingen" (eller hekklingen eller noe sånt, red.anm.) Muligens var det derfor han ønsket å teste ut sine nyerværvede kunnskaper på Haukelifjell. i snøen. Terje, som for anledningen var kylling og fotograf sier til redaksjonen at "Jeg var svært uheldig, for da han datt på sia med et brak med sykkel og mann i alle retninger hadde jag pakket ned kameraet!" "Og, fortsetter han, akkurat DET skal ikke skje meg en gang til." Uansett, Thor Harald har vist seg som en mann for sin GS, her spares det ikke på verken sykkel, mannen eller utgiftene til godt drikke.
Oscar og Sigmund kom fra Stavanger. De traff Ivar på Evje og fikk med seg en suveren grusvei på østsiden av Evje. Innkjøring vel en mil sørover på "riksveg nummer nei" som Åsmund ville ha sagt det. "Det er noe rart med syklene mine" sa Oscar i etterkant av strekningen, som for øvrig endte opp på en "single track" asfaltvei til Vegusdal. "Hver gang vi kommer inn på en grusvei er det akkurat som gassen henger sg opp gitt" fortsatte han med et glis bare en som er født og oppvokst på en grusvei kan frembringe. Da vi omsider kommer frem til Haugsjåsund Camping sitter allerede Sondre på terassen på hytta og drakk en velfortjent øl. Han kan opplyse at han har hatt en fin tur sørover i dag, og at han trives med sin nyerværvede GS. Dog trenger han litt mer tilvenning på grus mener han.
Plutselig pisset Sigmund ører! han hørte en velkjent lyd... I velkjent stil og uten blygsel av noe slag ankom Are og Arve. Arve på sin trofaste GS, men hva med Are? Jo, han hadde vært på Løvaas Motor i løpet av dagen og tatt med seg en demosykkel, en 2005, blodrød Ducati Multistrada! Sigmund mente det var på tide med litt motvekt til GS dominansen i klubben, og det ble snakket mye Multistrada i løpet av helgen.Etter hvert ble det sprettet noen øllingser, og resten kom i tur og orden. Odd, Yngvar og Trond, en KTM og to gammelboksere. Alle var på plass.
"Det så jævlig dårlig ut en periode" sa Oscar da redaksjonen spurte ham om kveldens fortsettelse. "Hva menr du? Ble det for lite drikkevarer? "Nei" svarer han, mye værre det ble gjort forsøk på å innføre demokrati i allroad-mc." "Heldigvis ble forsøket raskt og effektivt slått tilbake, og dagens hierarkiske modell med opplyste enevelde med diktator kunne fortsette." Det ble gjort følgende vedtak under helgens møte i "vokterrådet":
1) Fjorårets "Årets allroader" blir automatisk medlem av den hemmelige juryen og er ansvarlig for den kulinariske opplevelsen under det omfattende jurymøtet.
2) Neste år skal allroad-mc til Colle Del Sommeiler med Odd og Yngvar som reiseledere.
3) Julebordsdato fastsettes snarest. Stedet blir som i fjor, "Asylet" i Oslo.
Hvordan dette siste vil påvirke neste års arrangementer vil redaksjonen komme tilbake til.
Lørdag var det opp i otta og ut på tur. Etter en kort bensinstopp i Tveitsund tok vi vestsiden av Nissevatn til Fjoneog derfra grusveien over til Momrak. Et par fotoseanser på grusveien, samt en på asfalten. Oscar demonstrerte wheelie og stoppie med 1200GS. Odd mente senere på kvelden at GS egentlig var en stor motorsykkel, men at med Oscar på så den ut som en moped og ble kjørt deretter.
Etter en kort bensinstopp bar det nedover langs Nesvatn og til en kaffestopp etter et par mil. Oksene fra siste vi passerte var borte, de løper vel enda etter SC. Til slutt endte vi opp langs en flott grusvei på vestsiden av Nidelva mot Åmli. Odd tok turen mot Kristiansand etter en liten bommert, selv mente han at dette medførte at han "opparbeidet en naturlig tørste for kvelden2 som han selv ordlegger det. Tilbake på campen dro Arve og Are på besøk til stedets jettegryter. Terje sov litt, resten drakk øl så vidt vi kunne se. Sondre, Trond og Thor Harald måtte dra andre steder, tilbake var "den harde kjerne" av allroadere. Hvordan resten av kvelden, og ikke minst søndagen gikk kan du lese om en dag eller to...vi kan allerede nå avsløre at det handler om en "jævla stor bar", om seriøs spising av turproviant, samt litt om en fest i telemark og drosjer som var over alle hauger når man trengte dem som mest. Og ikke minst, hvem av de resterende allroadere som faktisk kom seg på konsert i år. Følg med, følg med...
Søndag 7. eller mandag 8. eller noe sånt... Dagen derpå i allroad-mc?
Om en del ting hos diverse forhandlere og importører har blitt noe ryddiger siden sist vet ikke vi. Det vi vet er, at i motsetning til i fjor, fikk de fleste deltakerne på årets Concert Tour hørt et band i år. På Treungenfestivalens hjemmeside påstås det at "Telemarks beste fest",er nettopp denne festivalen. Den var ikke dårlig festen på Haugsjåsund Familiecamping fredag og lørdag heller, noe søndagen bar sterkt preg av. Story og flere bilder kommer senere, her er bilder av årets deltakere...
IVAR
YNGVAR
TOR HARALD
TERJE
OSCAR
ARVE
ARE
SIGMUND
ODD
TROND
Gjest i år: Sondre
05.08.05 Ryddig og bra av BMW Norge! DEL II - Oppryddingen har begynt...
Som kjent har Oscar fått et komplett verktøysett av BMW til sin nye 1200GS. Dette er beskrevet i innlegg av 02.08. Avviket mellom verktøysettet som er avbildet i instruksjonsboka og det som faktisk leveres med sykkelen er tettet. At Motorhuset Rovik p.r. dags dato ikke har klart å fremskaffe noen ting får jo være så sin sak, de gjør så godt de kan. Midt oppe i all turbulensen hevder BMW Norge v / Karsten Bratlie over telefonen at dette er en ren glipp, og at forhandlerne skulle utlevert verktøy til de som har instruksjonsbok med bilde av fullt verktøysett. Samme Bratlie hevder at han skal "ta dette med Motorhuset" som han ordlegger det, og at feilen skal rettes opp for alle. Har du 1200GS med slunkent verktøysett og instruksjonsbok med bilde av "fullversjonen?" Ja, da er det bare å henvende seg til nærmeste forhandler og lese dem teksten. Husk å opplyse at Karsten puster dem i nakkenfor å ordne opp for oss! Honnør til BMW Norge for å stramme inn i rekkene hos forhandlerne. Det trenger de!!! Hevder de at de ikke hørt noe om dette sier du? Vel, da må det være noe feil her... Uansett, det var dagens gladnyhet. BMW ordner opp i sysakene!
Men, intet tre vokser inn i himmelen! En vitenskapelig undersøkelse allroad-mc's utmerkede etterretningsavdeling har gjennomført og senere bearbeidet av statistikkavdelingen, avdekker at det forekommer to typer instruksjonsbøker til 1200GS. En med bilde av verktøy, en uten. Til dere som har instrusjonsbok uten bilde av verktøy: ÆDDABÆDDA!!! Dere får IKKE verktøy gratis av BMW Norge! Dere må pent kjøpe i dyre dommer!!! Til pass for dere! Så det så! For det har Karsten sagt til Oscar!!! Og da er det vel sant?
Samme mann (Karsten altså, red.anm.) opplyser også at "ekstrautstyr er å få kjøpt av BMW dersom noen ønsker det." "Dessuten" fortsetter han, "det er ikke vanlig at en leverer med verktøy for å få av hjulene i dag." På Oscars spørsmål om hvilke sykler det ikke følger med slikt verktøy til blir ordlegging noe mer ullen, men til slutt kommer det frem at bl.annet Honda ikke gjør det. I alle fall ikke til Pan European. I alle fall ikke når Oscar spør. Noen som vet om det stemmer? Er det med nok verktøy på en 2005 modell Honda Pan European til å demontere hjulene langs veien? Ingen synsing takk!
Uansett - allroad-mc oppfordrer med dette ALLE som har kjøpt BMW til å klage til BMW, enten en lokal forhandler, BMW Norge eller BMW i Tyskland på at en sykkel til nesten 200.000.- norske kroner har et verktøysett som i praksis ikke gjør annet enn å hjelpe deg med å stramme fjæra på demperen foran og å åpne oljepåfyllingslokket! Dette er for dårlig BMW!!! At alle andre er like dårlige forandrer ikke på dette. Dere har gjort en endring til det dårligere for oss, kjøperne. Dersom dere trodde at dette skulle gå upåaktet hen: SURPRISE - SURPRISE!!!
Fredag er det "Concert Tour" i allroad-mc. Redaksjonen har nok en gang gjort en ørliten, nærmest bagatellmessig brøler på sidene. Ivar er uteglemt fra deltakerlista!!! Redakjsonen beklager! I tillegg har Tom's sønn, Martin kjørt ut med sin MZ, ingen tur til Treungen for den kroppen. Kroppen er for øvrig gul og blå, ellers er den hel. Sykkelen har et defekt forhjul, ellers har det nok gått greit med den og. Tom forteller i samme åndedrag at han står på knærne på verkstedet og skrur KTM for å få den klar til helga. Han mumler noe om bensinpumpe, tank og forgasser før han må legge på for å konsentrere seg om skruinga. Lykke til Tom.
Tor Harald og Terje kjører over Haukeli, de skal finne seg noen fine veier der. Oscar og Sigmund skal møte Ivar på Evje og se på noen grusveier derfra, Arve kjører for seg sel, det samme gjør rolig Are. Hva Odd og Yngvar finner på er ikke godt å si, men noe morsomt blir det nok ut av det. Trond er kommet tilbake fra mcferie i Europa og kan fortelle redaksjonen at "jeg er vel egentlig kjøreklar jeg, men..." noe som tyder på at hagen står for tur! Lykke til, du er i godt selskap med Geir som har hatt en fin sommerferie i SAAB 99 med telt og leid plastbåt med Mariner 15KH på Sørlandet i sommer. Eeee...vel, blitt kjørt rundt av Anne er vel mer korrekt.
Planen så langt er et alvorlig møte i sentralkomiteen, det såkalte "vokterrådet" sent fredag kveld, samt en mer uformell bankett lørdag! Følg med, føg med...
SISTE - SISTE!!!
En GS eier ved navn Sture Olsen Lie har sendt redaksjonen følgende e-post:
"Hei igjen
Flott av deg å informere om dette med verktøysettet, jeg hadde igrunnen slått meg til ro med Petterøes-pakken, og kjøpt torx-nøkler etter tips på R1200GS.info-siden.

Men nå skal jeg også forlange nytt sett. Apropos forlange:
I instuksjonsboken står det at det blir levert med to nøkler(metall)+reserve nøkkel, men det ble bare levert med 1 metallnøkkel +reservenøkkel. Jeg tok dette opp med forhandleren i Bergen hvor jeg kjøpte min, og han presterte å si at "de kundene som bråkte mest om dette skulle få en til metallnøkkel, men i utgangspunktet hadde BMW-Norge sagt at det var feil i instruksjonsboken" Slå den!
Så pass på å få med det du skal ha."

Redaksjonen tar dette med knusende ro, og vi har stor tillit til at BMW Norge valser opp med forhandlerne i denne saken også. Sannsynligvis bare nok en kjedelig forglemmelse skal du se! Avviket tettes nok, bare vent. Har du bare en nøkkel sier du? Sjekk instruksjonsboka og ring Karsten. Da blir det nok "schwung" over saken skal du se...
BMW Norge - coming soon - to a dealer near you...
Sees i Treungen folkens! Odd, Yngvar, Are, Arve, Ivar, Tom (?), Oscar, Sigmund, Tor-Harald, Sondre og Terje S.
03.08.05 Telemarks beste fest?
Til helgen går allroadmc's årlige kulturarrangement av stabelen. Målet med aktiviteten er å tilføre en ellers så traust forsamling en smak av hva den norske kultureliten gasser seg med, samt å gi ukjente artister anledning til å nå et bredere publikum. Valget har ikke vært lett. I påvente av opera i Bjørvika og siden Countryfestivalen i Seljord var fullbooket, valgte vi et norsk band i erkenorske omgivelser.
Et raskt tilbakeblikk viser at det er to band som tidligere ha fått æren av å opptre for allroad-mc. Hallingdalsbandet "Hellbillies" og D.D.E fra Namsos. Sistnevnte var dog litt uheldig, da klubbens ankermenn i form av Oscar, Sigmund, Odd Einar, samt Geir & dama valgte å drikke øl på en lokal kinasjappe i stedet for å stå ute i regnet på kaia i Namsos å bli våte og å høre på D.D.E. Det er jo måte på hvor kulturell en skal være - vann er det nok av langs veien.
Uansett: Her er noen bilder fra tidliger arrangementer:
NOEN SOM VET HVA EN TEKSTEBAKKE ER?
MARGINALISERTE MENNESKER?
MAT SKA'REM HA!!!
MARGINALISERTE MENNESKER II?
Uansett, til helgen møtes vi atter til dyst, stedet er Tveitsund (Treungen), banet er Åsmund Åmli Band. Den foreløpige planen er:
Vi møtes på Haugsjåsund Camping omkring 10 km sørover fra Treungen retning Åmli. Allroad-mc har reservert to hytter, de er lett synlig fra veien og har en liten altan ut mot elva der det er planlagt "after biking pub" fredag og lørdag. Om vi noen gang får høre Åsmund Åmli Band vites ikke, redaksjonen foreslår at klubbens sosiale samvittighet Are "kjipper" medlemmene på GS opp og ned til festivalområdet.
På lørdag er det planer om litt mckjøring på de fine veiene i området. Oscar vil ta med rikelig med kamerautstyr til treffet, det er planlagt foto- og videosession. Følgende deltakere er påmeldt: Oscar, Odd L., Yngvar, Tom, Martin (sønnen til Tom, svært habil cross, enduro og trailkjører, nå med MZ 125, red.anm.), Are, Tor Harald, Terje S., Arve og Sigmund. Hyttene har plass til 4 hver, en må sove på sofaen eller ta med madrass.
I morgen kommer nok en gladnyhet i verktøysaken - samt en ikke så glad nyhet i verktøysaken. Følg med, følg med...
02.08.05 Ryddig og bra av BMW Norge!
Et sentralt medlem av allroad-mc, for anledningens skyld anonymisert, la oss kalle ham "Oscar" kjøpte seg for en tid tilbake en splitter ny BMW R 1200 GS. "Oscar" har hatt en rekke sykler, samt tre GS'er tildligere og er således ikke uten verken erfaring med mc generelt eller med GS. "Oscar" skuffelse var til å ta og føle på da han åpnet sin nynnkjøpe sykkels verktøtssett. Tynnere enn en tom Petterøe 3 etter en lang dag i baklomma. Og like ubrukelig. Men, "Oscar" er ikke tapt bak en vogn. Strategien var å ta BMW på sin egen hjemmebane - dokumentasjonen. I instruksjoneboken, som "Oscar" selvfølgelig grundig hadde lest, var det nemlig avbildet en svært så rikholdig verktøysats og en punkteringssats.
Første skritt var å oppsøke MC Huset Rovik der sykkelen var kjøpt. De kunne bekrefte at BMW nå hadde, av en for Rovik ukjent grunn, sløfet deler av verktøysatsen. De som kjøpte BMW i fjor derimot, fikk den "store" verktøysatsen. I tillegg sjekket "Oscar" under salen på samme firmas 1200GS demosykkel - samme slunkne pose der.
En genial plan ble lagt, den gikk i all hovedsak på å sporenstreks lese BMW Norge teksten, samt kreve en ny verktøysats, om ikke annet en forklaring på fenomenet. Et par velfortjente øl eller to ble inntatt, og et svært spisst og velformulert brev ble forfattet. "Oscar" tok i tillegg kontakt med forværelset på redaksjonen i allroad-mc, og vakthavende journalist mente dette var av allmenn interesse og ga grønt lys for spalteplass for saken. Etter at brevet til BMW Norge to ganger ble refusert av redaksjonens etiske komite grunnet støtende innhold ble den til da valgte konfrontasjonslinje forkastet til fordel for en mildere, men like kraftfull samarbeidslinje. Brevet som ble sendt BMW Norge torsdag 28.07.05, kan du lese ved å trykke HER!
Mandag 01.08.05 ringte telefonen til "Oscar." Da "Oscar" var opptatt i møte ringte han tilbake. Nummeret viste seg i tilhøre Karsten Bratlie hos BMW Norge. "Oscar" kom til sentralbordet da Karsten var opptatt. "Oscar" dro fra jobben og innom MC huset Rovik uten å ha fått fatt i Karsten. Der kunne de fortelle at Karsten hadde vært på tråden tidlig på dagen med klar beskjed om å fremskaffe verktøysett og punkteringssett til "Oscar". Da "Oscar" kom hjem lå det mail fra Karsten i innboksen med samme beskjed. Les mailen fra Karsten Bratlie ved å trykke HER! "Oscar" sendte en returmail til BMW Norge, denne kan du lese ved å trykke HER!
Oppsummert konkluderer redaksjonens uredde reportere med følgende: Mc Huset Rovik og BMW Norge har håndtert saken på en glimrende, høflig og ryddig måte. "Oscar" får et komplet, rikholdig verktøy/dekksett, de involverte parter fra BMW fortjener hederlig omtale for god service, et eksempel til etterfølgelse for andre i bransjen. Redaksjonen oppfordrer alle andre som har samme, slunkne verktøsett å kontakte lokal leverandør med samme krav. BMW Norge har vist seg å være en leverandør å regne med i denne saken. Redaksjonen gratulerer!
I morgen lurer vi på om det ikke kommer noe om helgens arrangement i Treungen...