18.04.05 Vestlandet sør for Stadt, Telemark, Østlandet med Oslo!
Helgen er atter over og syklene vasket, stelt og forskriftsmessig parkert i garagen. Etter en lang helg i salen kan det være god å slappe av med en øl eller to, eller gjøre som noen av redaksjonens medarbeidere, skrive litt her i spalten og regdigere noen passelige bilder som ikke er altfor "vovede."
I helgen fikk Boxerpowergruppa et nyTT medlem, for øvrig nr. 12 i rekken. Det er Sondre fra Nord- Odal som stakk av med nummeret grunnet kjøp av en 2002 1150 GS hos Motorhuset Rovik i Stavanger. Oscar begynner å bli vant til å kjøre kompisene land og strand rundt i inn- og utland for å hente sykler, og han påstår at "det er like jævla moro hver gang!"
Helgens tur gikk via Oslo, Hvittingfoss, Siljan, Drangedal, Gautefall, Treungen, Evje og Tonstad til Sandnes på Oscars Adventure "Wohnpanzer" med Sondre bakpå. Oscar opplyser videre at "selv om vi passerte mange bedehus etter veien ba han ikke om å bli satt av ved noen av dem", noe Oscar tolker som at kjøringen er godkjent.
Dagen etter ble 1150'n hentet og måtte selvfølgelig umiddelbart behørlig prøvekjøres. E39 til Vikeså, opp i Gloppura. Tilbake til Vikeså, og så videre på E39 til Moi. Deretter ble en låst bom passert og over Tronåsen "off season" bar det. Etterpå var det kontroll av "Onkel Politi" rett før Flekkefjord, noe som gikk "rimelig greit" i følge Sondre.
Etter Flekkefjord bar det inn på RV 44, en av norges kanskje fineste MC veier. Vi ble tatt igjen av en slitter ny BMW K 1200 S. Etter en strund kjørte han forbi og så kjørte han av veien mens Sondre og Oscar hadde orkesterplass. På en mirakuløs måte klarte kløna å holde sykkelen oppreist og slapp unna med skrekken og en bulkete framfelg. Speedometeret viste 48,8 mil... Kanskje på tide å vurdere og legge mckarriæren på hylla eller å kjøpe en sykkel en klarer å håndtere? Fyren gjorde alle nybegynnerfeilene gang på gang, det var like greit han fikk en advarsel mens han var i ferd med å kjøre inn...
Videre via "gamleveien" i Jøssingfjorden og så innom Sigmunds "hometown" Nærbø for innkjøp av brunt på ! Luer med påskriften: "HÅ ØLUTSALG, Kos dæg" ble også innkjøpt.

Etter en hyggelig kveld med Terje Garpestad på besøk gikk ferden tilbake til Østlander på søndag. Vi tok ferge over Boknafjorden og valgte ruta over Hardangervidda. 8 - 10 meter brøytekanter, strålende sol, tørr varm asfalt osv. På østsiden av vidda var det grått og litt regn, vi kjørte over Golsfjellet og via Dokka / Gjøvik til Hamar og så tilbake til Nord - Odal og Kongsvinger.

GPS'n viste 1666.6 km, kjøretid: 20 timer, 57 minutter og 29 sekunder. Snittfart: (kjøring) 79,5 km/t og en maksimal hastighet på 160 km/t.
BOXERPOWER # 12.
DER NEUE WAFFEN.
NEVER ENDING STORY.
ODDA.
SNOWMOBILE?
Foto: Oscar og Sondre.
15.04.05 Todays top stories!!!
Riktignok har det være en ørliten pause på oppdateringene her i spalten "Siste nytt." Redaksjonen har vært svært opptatt med å legge til rette for nye redaksjonslokaler i Rogaland. Dette er nå i orden, og fra medio mai vil redaksjonens utgangspunkt være vestlandet. Dette vil selvfølgelig ikke bety noe for klubben, tvert i mot er det planlagt flere "workshops" hjemme hos Sigmund
Redaksjonen har masse stoff liggende til spalten, dette vil bli presentert fortløpende i ukene som kommer. Vi nevner henting av 1150GS til Sondre nå i helgen, et nytt medlem med 850 GS, samt dagens hovedoppslag: PER
Per er en glad gutt med en fin motorsykkel. Etter noen japseår var tiden inne for å ta staget opp i den øverste divisjonen der sykler som GS, tiger, AT/TA, CapoNord m.fl. befinner seg.
Per har hentet ut en helt ny BMW R 1200 GS. Noen som hunsker de første pressebildene til BMW på denne sykkelen? Ikke, vel, de viste en sykkel i svart, noe den dessverre ikke leveres i fra fabrikk. Per fikk demontert lakkerte detaljer på sykkelen og disse ble lakkert i svart metallik og klarlakk. Bærre lækkert. I tillegg skal sykkelen ha skikkelige felger, dvs. eikefelger. Disse blir levert om en måned. I tillegg er det planer om ei motorbøyle, samt ZEGA "wohnsystem" fra Touratech. Topboksen er allerede montert.
Redaksjonen gratulerer Per med ny GS og ønsker ham mange gode mil.
GET SEATED!
P. VERS
BEAUTY!