30.12.04 Romjulsbaluba vel i havn.
Etter gårsdagens romjulsbaluba med påfølgende tu ut på byen er det ikke rart redaksjonen føler behov for en fridag. Men, deadlines må holdes og styringsgruppas krav er beinharde: Publiser eller dø!!
Det er derfor gledelig at vi nå kan presentere bildet og noen tanker om arrangementet. Vidar var vert, og det var lovet vafler og avduking av hans "Prosjekt Allroader 2004/2005." Prosjektet har blitt klart før tiden, og resultatet har etter dedaksjonens mening blitt svært vellykket. Borte er TA'ns gatestuk, tilbake står en aggressiv, reiseklar og potent allroader. Her er det ombygd det meste, vekk med masse plast, motoren har fått en gjennomgang, sal og bakstuss et ombygd, eksosanlegget er nytt, styre, instumenter m.m. er klart forbedret og vindskjermen...
Vidar har et kombinert verksted, kontor og partylokale. I midten er det lager, varmestue og drikkeavdeling. Som det fremgår av bildene er det også et lite tekjøkken der Vidar stekte vafler på skift. Et ikke rent lite anntall fant veien inn i munnen til Oscar, om ikke annet "for at vi andre skulle få sagt noe" som enkelte frekke deltakere uttalte det. Innkjøp av "dobbeltdekker" vaffeljern vurderes til neste års arrangement. Dermed er det offisielt vedtatt at arrangementet "Romjulsbaluba" avholdes på Skarnes 29. desember hvert år.
Sigmund hadde kommet helt fra Nærbø for å delta og det ble selvfølgelig stilt formålstjenelig kjøretøy til disposisjon for å bringe ham til og fra jernbanestasjonen. Det var noe enklere å få ham vel tilbake til Asker denne gangen enn under julebordet. Kjetil Bolneset stilte som eneste Tigergutt opp, han holdt fortet bra, ikke minst med gode historier om tidligere bravader på rallycrossbaner i inn- og utland. Redaktørstanden var godt representert, det ble ingen taler eller sanger denne gangen.
Etter hvert løste partyet seg opp. Oscar og Kjetil dro på byen i Kongsvinger. Der traff de tigergutt Morten Opseth og fortsatte inntak av forfriskninger i form av øl i, om mulig, enda raskere, tempo. Det ble også vedtatt at det skal være et "Vinterblot" hos Trond på Langhus i februar. Redaksjonen kommer tilbake til dette.
Vil du se flere bilder fra "Romhjulsbaluba?" Trykk HER!
P.S: TA'n er til salgs. Kontakt Vidar Gullerud på tlf.: 90159328, eller send ham en mail ved å trykke HER!
29.12.04 SISTE
Følgende smsduell ble foretatt i dag tidlig:
Kl. 08:10 Fra Frode N. til Oscar: Når er det du henter meg i dag?
Kl. 08:16 Fra Oscar til Frode N. Først må det bli lyst! Rundt 18.
Kl. 08:18 Fra Frode N. til Oscar: Er øltørst. Kom snart!
Tar DU sjansen på å gå glipp av party hos Vidar i kveld?
29.12.04 SISTE -SISTE
Kl. 09:26 Fra Oscar til Frode N. Sjekk siste nytt
Kl. 09:27 Fra Frode N til Oscar ØL!
29.12.04 Rockebaluba tok julefettet
Har du hørt om Stavangerensemblet? Ikke det? Vel, da har du trolig gått glipp av en svært bra, kulturell opplevelse. Gruppa herjet på 80-tallet, synger på norsk og har gitt ut flere plater. Hvem husker vel ikke hiten "Ska de vær så ska det vær" og "Kvelden va kadle..." Stavangerensemblet har hatt en svært lang hvilepause. Oscar snakket tilfeldigvis med vokalist "Froddien" i Stavanger i sommer, og han sa at de jobbet litt med plata...men den kommer ikke før "tiden var moden" som han uttrykte det.
Men, fortvil ikke! Alt er ikke helt svart. Gruppa har hatt konsert 2. juledag på "Det røde sjøhus" i Stavanger. Oscar kan i en bistening fortelle at akkurat det sjøhuset var stamstedet når han var på "Madla" i sine unge dager, svært lenge siden altså. Årets konsert er den andre i rekken, og bandet ønsker å gjøre dette til en årlig foreteelse. Redaksjonen vurderer sterkt å ta en tur til Stavanger neste romjul for å overvære seansen.
Det som også muligens kan få fettet til å renne av er avduking av "Prosjekt Allroader" hos Vidar i kveld. Det er meldt om at Ola, Oscar, Frode N., BT, (betaTrond, Odd Einar, Odd L., og Sigmund kommer. Muligens også Kjetil Bolneset. I tillegg skulle det ikke forundre redaksjonen om et par papparazzifotografet fan veien dit. Vi får se hva de leverer her på sidene etterpå. Vidar har også et par kompiser på lur. Alle medlemmer i allroad-mc er selvfølgelig hjertlig velkommen.
Mer fra 80-tallet? Klikk HER!
27.12.04 Gratis virusscanning av din pc fra nettet
OK, du har et fullt oppegående antivirusprogram og brannmur. Allikevel har du en mistanke om at noe er galt. Husk at noen virus kan sette antivirusprogrammet ditt ut av funksjon. Hva kan man så gjøre for å bekrefte eller avkrefte sin mistanke? Vel, en ting som kan gjøres er å gå inn på websidene til TREND MICRO og få en gratis online virusscanning av maskinen. Du trykker på bildet til høyre og følger deretter instruksjonene. Vær klar over at det første du må installere tar litt tid.
Redaksjonen anbefaler ikke dette som ditt ENESTE antivirusprogram. Skaff deg en skikkelig beskyttelse via Norton Internet Security eller lignende. Husk at pc'n må være virusfri før du installerer, ellers kan programmet settes ut av spill. Ta backup av brukerfiler (bilder, dokumenter, mail, adressebok osv.) og formater helst harddisken først med påfølgende reinstallering av operetivsystem. Husk at reistallering av operativsystem uten å formatere IKKE fjerner verken bug eller virus.
23 og 24.12.04. God jul

Julefreden senker seg i allroad-mc redaksjonen. Kakene er vasket, pakkene i ovnen, ungene ligger under juletreet og huset er vel i seng. Vi vil publisere noen få innlegg til uka, bl.annet avslører vi "Prosjekt Allroader 2004." Det vil også kommet "Absolute Rubbish" innlegg. Garantert årets siste! Redaksjonen ønsker alle sine leser en riktig god jul.

22.12.04 Nye bilder fra julebordet!!
Redaksjonens paparazzier har igjen levert varene. Under julebordet var de igjen i aksjon og resultatet kan dere se ved å klikke HER! Ikke for sarte sjeler...
20.12.04 Redaksjonen endelig på lufta igjen!
Etter at nytt IKT utstyr er installert vil det alltid bli litt etter arbeid. Backup av 9 - 10 GB med brukerfiler, konfigurere og sette opp utstyr, vel slikt tar tid. At det medfølgende videokameraet ikke virket er jo så sin sak.
Redaksjonen har vært i kontakt med Sigmund etter julebordet, han er i fin form.
Vi vil få ønske alle sine lesere en god jul. Vi vil være på plass igen på mandag, da med flere gode oppdateringer av sidene. Det vil dog ikke bli mange oppdateringer i romjula. Nå er det juleribba og akkevitten som står for tur, gott sei dank for alka selters!
15.12.04 Aktiviteter...og litt misunnelse i all vennskapelighet...
Noen har fått med seg at det legges ut en del aktiviteter i 2005 allerede. En av de er Terje Størksen i Haugesund. Han har fått med seg strandturen i Danmark i pinsen. Men, hvor er dere andre???
Rune "tracktoy" Sundt har også fått med seg en del, han skriver:
"Odalismen, jag sier ikke mer..." Ellers vil jeg benytte anledningen til IKKE å gratulere noen av prisvinnerne på Julebordet, et julebord jeg mener ikke skulle vært arrangert. Når det engang ble arrangert, mener jeg alle skulle ha syke unger og enda sykere kjerringer. (Det er å betrakte som virkelig sykt i enhver dimensjon av begrepet.)
Jeg mener en sann motorsykkelist sturer seg gjennom vinteren, kun med spredte avbrekk til garasjebesøk, krangling med naboer, kjerring og annet som tilfeldig er tilgjengelig. Mottoet er "å sture alene er fullstendig bortkastet, men å få noen til å sture mer enn en selv gir tross alt en form for givende vintersturing." Dere som deltok på Julebordet har dette overtaket nå, men jeg gir mitt løfte om å komme sterkere tilbake. Om sommeren. God Jul og et nyttår med såre "skruknoker" og grunnlag for gode historier.
Rune
PS: Vidar, hvor fikk du glassblåst felgene dine ?
- Så vidt redaksjonen vet er ikke alle deler av odalen kristnet enda. Vidar blåser så vidt redaksjonen vet felgene sine med eget utstyr.
13.12.04 Julebordet overstått. (puh!!!)
Trodde du myr til langt oppå sylindrene, punktering milevis fra folk eller bensintom på landsbygda i et tvilsomt land er macho og noe å skryte av? Vel, da har du ikke deltatt i maratonen "Allroad-mc julebord", en krevende gren for kun de aller friskeste utøverne...
Da "hedmarksgruppa" ankom "Asylet" stod Sigmund på tunet og ønsket velkommen til gards. Redaksjonen merket seg at det faktisk er mulig å kjøre mc helt inn på den gedigne uteserveringen som fins der. Noe å tenke på til sommeren. Vi hadde fått vårt eget lokale med egen inngang og til alt overmål en peis!!! Dette passet oss bra, da vi skulle ha utallige taler, dårlige vitser, samt tvilsom sang.
Etter at alle hadde kommet og fått seg forfriskninger av forskjellig slag, ble maten servert. Den var svært god, stor posjon av høy kvalitet. Bedre enn i fjor. Poeng til Geir for valg av sted! Vi måtte selv gå bort i baren og kjøpe forsfriskninger, noe som medførte at vi måtte ut av huset og inn igjen litt lenger borte. Det samme var tilfelle dersom en skulle på toalettet. Dette var overhode ikke noe hinder, tvert i mot var signalene redaksjonen mottok at ordningen var helt grei. I tillegg slapp vi trøbbelet med å holde orden på hvor mye vi hadde drukket, dette skapte litt forviklinger i fjor. (HÆ, gjorde det ikke det i år også da???, red.anm)
Når tiden var inne presenterte Oscar juryens formann, Odd Larsen, som også trygt forvarte "snorkonvoluttene" med navnet på årets vinnere, samt trofeene. Takk til Vidar Gullerud for fiksing av inskripsjoner til statuettene.
Odd holdt først en glødende apell i trygghetsfascismens ånd. Her oppsummerte han klubbens, og spesielt redaksjonens arbeid i året som gikk. Det blant annet fastslått at bruk av eksterne konsulenter ytterlig skal skjæres ned, samt at det skal ansettes fast PR-konsulent og en egen stylist. I tillegg er det vedtatt å innvilge en personlig fitnessinstruktør til Oscar. Kostnadene er "røffly" anslått til "bagatellmessige" i den store sammenhengen.
Ingen i klubben ser ut til å godta å bli passet på av verken myndighetsutøvere (les: staten, red.anm.), HSB'r eller andre. Juryformannen nevnte spesielt sitt og Andres Dihles GPS forsøk der de forsøkt å lære en GPS et det fins bommer på veiene ved å holde den tett intill bommen i håp om at den skulle ta hintet. I tillegg ble Yngvar fremhevet som en ekte antitrygghetsfacist. Ikke bare besteg han Sommeiller med hjerneblødning, han gjorde det sågar på en italiensk motorsykkel, et farlig stunt i seg selv!!!
Trond har vært betatester for BMW i inn- og utland, her forsøkte Trond å dra til Scotland for å se om sykkelen gikk bedre på venstre side av veien, noe det viste seg at ikke betydde noe. Roys innsats i Øje for konge og fedreland og de svenske ølbryggeriene ble også behørlig nevnt. Oscars antitrygghet i året som gikk var tredelt: 1) Hvor langt ned i grøfta kan en Toyota med henger dyttes med en GS fra 80 km/t?
2) Hvor langt spretter et 130 kilos legeme etter overnevnte stunt, og til slutt: 3) Er dette en egnet metode for å ta igjen ungdomsskolepensum i botanikk? Oscars svarer diplomatisk som vanlig: 1) "Pain is temporary, glory is forever" og 2) "Går det ikke på full gass, forsøk med mer gass!!!"
Etter det var tiden inne for kveldens høydepunkt: Utdeling av priser. Tradisjonen tro er det forrige års vinner i de forskjellige kategorier som skal lese opp juryens begrunnelse og overrekke de gjeve trofeene. Først ut var Odd Einar som leste opp begrunnelsen for "Årets nykommer 2004"
Årets nykommer i allroad-mc 2004
Årets nykommer i allroad-mc er bokstavelig talt en nykommer på mange områder. Juryen er spesielt imponert over kandidatens vilje og evne til å sette planer ut i livet. Dette står i sterk kontrast til andre, mer erfarne allroaderes evner innimellom. Kandidaten opplyser at da han fikk se sin nåværende motorsykkel for første gangen var han helt klar på at det måtte bli de to.
At kandidaten overhode ikke hadde erfaring verken med merket, modellen eller grusveier hindret ikke kandidaten i å gjennomføre planene sine. Dette viser at kandidaten er uredd, risikovillig og ikke minst impulsstyrt. Svært gode egenskaper for en allroader alt sammen. Når kandidaten så hadde fått sykkelen vel hjem og prøvekjørt den var han klar for del 2; finne likesinnede, bygge nettverk og delta i sosiale sammenhenger med andre lidelsesfeller. Et resultat av dette er at kandidaten er tilstede her i kveld.
Valget falt på BMW GS treff på Finnskogen i helgen 9 - 12 september i år. Dette er i seg selv ikke spesielt imponerende. Det som er imponerende er måten det ble gjennomført på. Nytt førerkort, ny sykkel, ny sovepose og nytt telt!!! At ferdighetene i grenen "sette opp telt" har stort utviklingspotensiale er mindre interessant i denne sammenhengen. Juryen legger også merke til at kandidaten er lærenem og tar i mot råd og vink fra eldre, mer erfarne allroadere. Juryen var splittet i synet på om dette skal tolkes positivt eller negativt. Uansett gjorde kandidaten store fremskritt på alle underlag på GS treffet og lovet å komme tilbake neste år. Juryen vil i tillegg peke på kandidatens gode humør, utstråling og generelle fremtreden, samt at hans vei inn i allroading er et eksempel til etterfølgelse.
Vi gratulerer Knut Unneberg fra Oslo som "Årets nykommer 2004" i allroad-mc!
I WAS BORN READY!!!
NÅ SKAL DU HØRE HER...
VENTER I SPENNING...
TAKKETALE
Etter overrekkelsen, klappesalver og jubel, samt vinnerens takketale gikk juryformanen videre til prisen "Juryens ærespris 2004." Siden fjorårets vinner (Gro Rabben, red.anm.) ikke var tilstede, valgte juryformannen selv å lese opp begrunnelsen og overrekke trofeet.
Juryens ærespris 2004
Juryens ærespris deles ut til personer som har bemerket seg spesielt i året som gikk via aktiv allroading, eller som på annen måte har imponert via sin performancekunst. Prisen kan også deles ut til personer som ikke er medlem i allroad-mc, noe som er tilfellet i år.
Kandidaten har vært kjent for juryen siden BMW GS treff i fjor. Han kom da alene langsveis fra og bidro til å heve treffets kvalitet og deltakernes trivsel. Dette er noe juryen også har observert på andre treff, bl.annet på svenske BMW klubbens GS arrangement i Øye i sommer. Også på årets norske GS treff bidro kandidaten med godt humør og bistand til arrangøren.
Som om dette ikke var nok: I sesongen 2004 deltok kandidaten, som eneste utlending, på "International Alloadtur" i mai. Kandidaten kom da ene og alene fra Stockholm for å delta på 30 mil med gusvei, samt for drikke kaffe og spise vafler på juryformannens verdanda etterpå. Deretter smilte han som alltid og satte seg på sykkelen og kjørte hjem! Hard act to follow!!!
Vi gratulerer Ulrich Trogish fra Stockholm med prisen "Juryens ærespris 2004" og tildeler ham samtidig medlemskap i klubben.
GSTREFF 03
.......MAKE MY DAY!!!
SYNG MED DEN STEMMEN DU HAR...
TAKKETALE
Etter Ulrichs takketale var det klart for utdeling av den gjevesnt prisen, og den høyeste utmerkelsen en allroader i Norge kan få, prisen "Årets allroader." I fjor vant Sigmund, noe han stadig påpekte for forsamlingen. Han åpnet konvolutten og leste opp følgende:
Årets allroader 2004 i allroad-mc
Denne prisen er Allroad-MC's høyeste utmerkelse, og deles ut til medlemmer av klubben som på særlig måte har utmerket seg - med hovedvekt på inneværende år, men også generell bakgrunn og innsats vil påvirke beslutningen. Årets prisvinner er en virkelig veteran på to hjul. I tillegg har han stått fram som en positiv bidragsyter i miljøet - ikke minst å rettlede, trøste, oppmuntre og moderere enkelte med en noget ustrukturert livsførsel.
Det er verdt å merke seg at årets prisvinner allerede i 1973 - 30 år før Allroad-begrepet var funnet opp - kjørte opp til toppen av Sommeiller. På en Suzuki vannbuss! DEN er vanskelig å slå! For sikkerhets skyld har mannen en stort og varierende antall motorsykler til disposisjon. (Hvilket i parentes bemerket - kan komme godt med….. det er ikke alltid han finner det opportunt å holde kjøregreiene i oppreist posisjon).
Om ikke mannens historiske meritter og hans fantastiske innsats som støttekontakt for enkelte i juryen skulle være nok, så har han i år utført et kunststykke som (håper vi) ingen vil gjenta! La oss si det slik: Han lar seg ikke stoppe av bagateller, og knapt nok av noe annet heller!I juli besteg mannen Sommeiller for ørtne gang - for variasjonens skyld med hjerneblødning! Han meldte hjem at ølen smakte pyton påfølgende kveld - hvilket vi fant svært foruroligende. Deretter kjørte han 100 mil for å finne en doktor. Vi er glad for at du er i live
Vi gratulerer Yngvar Nøglegaard fra Trøgstad som "Årets allroader 2004" i allroad-mc!
ÅL 03
SOMMEILLER
LAR SEG IKKE STOPPE
TAKKETALE
Etter at prisene var delt ut var det kun drekkinga som gjenstod. Så vidt redaksjonen kunne observere ble dette gjort både lenge, mye og grundig. Tullpraten deltakerne mellom ble kun sporadisk avbrutt av folk som fortalte vitser og gode historier, samt at Gunnar ledet an som forsanger i drikkevisene. Takk for det Gunnar. Ulrich hadde med en drikkesangbok fra Sverige som han...eee..."sang" fra. Takk Ulrich, enhver prestasjonsangst knyttet opp mot begrepet "sangstemme" er nå fjernet fra deltakernes hjerne. For alltid! Ellers var det en tabbe at ikke gitaren og munnspillet var med, dette skal rettes opp til neste år.
Vi ble på et tidspunkt fortalt at måtte vi trekke inn til "almuen" i hovedlokalet. Dette var greit nok, kortere vei til baren. Da serveringen var slutt løste hele partyet seg opp, og vi dro hvert til vårt. Forsøk på å få Sigmund inn i en ventende taxi mislyktes, og han vandret dritings ut i oslonatten på Grønland mot en ukjent skjebne. Redaksjonen kan opplyse av svaret på en sms vi sendte søndag på ettermiddagen var: :-( Resten av bildene fra julebordet vil bli lagt ut senere. Årsaken er installasjon av nytt IKT utstyr i redaksjonen. Utstyret har meldt sin ankomst til uka.
Deltakere:
Oscar, Roy, Odd-Einar, Frode N., Vegard, Ola, Vidar, Ivar, Per, Are, Gunnar, Arve, Trond H. + Anne, Geir L.+ Anne, Anders Dihle+Liv Marit, Knut, Odd + Audhild, Ulrich, Yngvar, Sigmund. Gjest: Erling Foshaugen
Redaksjonen vil få takke alle bidragsytere i allroad-mc i 2004. Vi jobber med neste års aktiviteter, noe som fortløpende vil bli lagt ut på klubbsidene. Oppdateringene mot jul vil være noe mindre enn ellers. Send gjerne inn bilder og stoff til redaksjonen, vinteren er lang.
09.12.04 Årets siste "Absolute Rubbish."
"Før var jeg i tvil, men nå er jeg ikke så sikker lenger!" Slik kan redaksjonens greit oppsummere når vi, ikke bare fikk inn ukens AR-innlegg før kl. 21 i går kveld, neida, det kom faktisk to hele dager (!!!) før deadline. Hadde vi ikke visst bedre mistenker vi AR-redaktøren for å måtte være med HSB på julehandling resten av uka og derfor så seg tvunget til å levere tirdag for å frigjøre tid utover mot helgen. Redaksjonen vil ta dette opp under julebordet på fredag.
Opplæring og utvikling er i skuddet innen alle deler av vårt postmoderne, kompliserte informasjonssamfunn. Dette er et viktig tema, og begrepet "kollegaveiledning" dukker opp i bakhodet til webredaktøren. Dersom du ikke vet hva dette er, skal vi raskt forklare: Bedriften går dårlig og kostnadene må reduseres. En ser på utgiftene og finner ut at en ikke uvesentlig sum går til eksterne konsulenter med tvilsomt rykte. Et lyst hode finner ut av de ansatte kan gjøre dette like godt selv, ganske enkelt ved å snakke med hverandre i arbeidstida. Genialt, ikke sant? Også non-verbal kommunikasjon er viktig. I ukens innlegg setter AR-redaktøren fokus på kollegaveiledning, dog ikke helt uten eksterne konsulenter. Disse stikker som vanlig av når de har skummet fløten og lar oss dødelige sitte igjen som noen måpende fjols. Løsningen ligger i Trøndelag, nærmere bestemt Selbu. Les uken innlegg HER!
08.11.04 Prosjekt allroader, del II
På steppelandet vest for Kongsvinger, der togene sjelden stopper og veier legges gjennom skoler og gamlehjem er det ikke rart folk trenger litt mentalhygiene innimellom. En av de som virkelig legger seg i selen i så måte er Vidar. Vidar kommer her med del II av sitt vinterprosjekt:
Nå begynner det å komme seg. Motoren er på plass i ramma. En mc motor veier jo ikke all verden, men den er skikkelig uhåndterlig når den skal på plass i ei nylakkert ramme. Men legger du motoren på siden på arbeidsbordet og ”trer” ramma rundt den, blir det hele mye enklere. Når du så får i et par bolter i motorfestene er det bare og reise den opp og skru fast alle fester. Bruker du i tilegg litt maskeringsteip på utsatte steder så går motormonteringen veldig greit og uten noen irriterende riper i den nye lakken.
Trans Alpens original hjul med gull felger og svarte nav har jeg aldri likt så de ble først sandblåst og så blåst med glasskuler. Dette gir en silkematt overflate som er lett og holde ren. Her har du et bilde før og etter behandlingen.
Denne teknikk har jeg også brukt på første generasjon 1100 GS med stort hell. Disse har jo en ”ru” type aluminium felger som er håpløse og hode rene. Baksvingen har fått alle lagre og foringer byttet ut, i tillegg er det montert fettnipler. Før det elektriske anlegget ble montert så fikk alle kontakter en skikkelig rengjøring. Alle waiere har blitt smurt. Veldig enkelt når du først har dem demontert. Styrelagre er skiftet pluss alle hjullagre.
HJUL FØR
HJUL ETTER
Det passet seg slik at den første prøvestarten var 18. november, samme dagen som et teppe av årets første snø hadde lagt seg her på Skarnes. Prøvestarten gikk helt perfekt og det var en nyyyyyyyydelig musikk som kom ut av eksos anlegget. Anlegget består av 50% original Trans Alp og lyddemper fra en Husqvarna 610 pluss en del rør og en liten sveisejobb. Nå er det plastikken som står for tur, den skal få seg en skikkelig omgang med stikksaga. I tillegg har jeg laget ny vindskjerm.
Skal prøve og få vekk litt av det sedate ”Goldwing stuket” som jeg syntes TA’n har. Dette pluss en ferdig ”moped” får du se i neste utgave av prosjektet.
07.11.04 Årets julekalender!!!
Det er ikke noe feil med sjokoladebiter, små plastfigurer barna kan sette i halsen eller hjemmelaget julekalender fra Ringnes. Tvert i mot, redaksjonen holde gjerne slike tradisjoner i hevd. Allikevel er de ikke noe feil å forsøke noe nytt. På websiden musthavetoys.com har de laget en litt annerledes kalender redaksjonen fattet interesse for. Kalenderen følger i all hovedsak bibelhistorien, i den forstand at det er fristerinner, eller rettere sagt to av detaljene på fristerinnenes overkropp det fokuseres på.
Så, i stedet for "Fuck for forest", her har dere linken til "Boobies for peace" som dere kan kose dere med ut over mot den 24. Klikk på bildet for å komme til siden. Det tar litt tid å laste den.
06.12.04 Nedtellingen begynner...
Fredag er det julebord i allroad-mc. Arrengementet vil som annonsert gå av stabelen på "Asylet" på Grønland i Oslo. På julebordet skal en del ting skje. Det skal bl.annet deles ut prisene "Årets nykommer 2004", "Juryens Ærespris 2004" og ikke minst den prestisjetunge, høythengende prisen "Årets allroader 2004." Juryen har funnet at det i år er verdige kandidater til alle prisene, og alle tre vil bli utdelt.
Av annet som er svært gledelig med årest juebord er at det er fler påmeldt enn i fjor, hele 24 stykker. I tillegg kommer vår sevenske venn Ulrich helt fra Stockholm med fly for å delta! Ulrich kom for øvrig fra Stockholm i vår, enkom for å delta på "International allroadtur!" Way to go Ulrich. Per og Ivar kommer fra Sørlandet, og Sigmund kommer helt fra Stavanger for å delta.
Dersom du ønsker å se hvem som er påmeldt, trykk HER! Bildene fra i fjor finner du HER!
I tillegg denne uken kommer årets siste Absolute Rubbish." Redaksjonen er svært spent, og vi vet at det er mange som sette pris på denne mentalhygeniske øya i en stresset hverdag. Hvis du kan høre oss Odd: Ikke la oss i stikken, i julestria er ille nok allikevel.
Redaksjonen vil redusere sin aktivitet sterkt etter julebordet. Årsakene til dette er uttak av ferie i uke 52 og 53, samt at redaksjonen har investert i nytt IKT utstyr som skal monteres og konfigureres. Dette inkluderer ny datamaskin med 19' flatskjerm (DELL), masse høyttalerstæsj (Creative), noe tastaturgreier uten fysisk kontakt med omverdenen (Logitech)(omtrent som 1200GS red.anm). I tillegg er det bestilt digitalt videokamera (Canon) og et nytt, 5 megapiksel digitalkamera. (Canon) Ikke rart kontingenten blir dyr!!!
Når vi nå er inne på dette med kontingent, blir det innført kontingent fra og med 2005. Redaksjonen ønsker innspill fra nåværende og kommende medlemmer på hva den bør ligge på. Dersom det ikke kommer inn relevante forslag, vil redaksjonen benytte sin diktatoriske makt og fastsette etter eget skjønn. Send en mail til redaskjonen ved å trykke HER! Klubbens regnskap vil bli lagt ut på websidene i sin helhet og oppdatert fortløpende.
03.12.04 Endelig fredag!!!
En klok mann skal en gang ha fått et spørsmål om hva han jobbet med. Svaret var: "Jobber? Tar ikke det fryktelig mye tid da?" Det som har opptatt redaksjonen i uka som har gått er retssaker, partsforklaringer, advokatmøter og vitneforklaringer samt etterdønningene etter et julebord for sosialenheten i Kongsvinger Kommune. Slikt er ikke å spøke med. Det som heller ikke er å spøke med er de tunge depresjonene som ofte setter inn når mcføret er lik null og julestria begynner. Kanskje er dette årets værste til sette fra en allroaders ståsted. Mainstream julestri er kanskje ikke akkurat ønsketilstanden, for å si det forsiktig.
Men, det fins profesjonell hjelp å få. I dag presenterer redaksjonen en link til en side der du kan planlegge neste års avstikkere i ferien eller rett og slett bare drømme deg bort. Redaksjonen er tilbake mandag med oppkjøring til julebordet. Det er planlagt AR inlegg, årets siste. Hvis noen kommer i nærheten av AR redaktøren, vennligst legg mannen høflig, men bestemt i bakken og kontakt redaksjonen! Uansett, ha en god helg.