Innlegg mars 2003
31.03.03 Oppdateringer i dag
Ny informasjon under "aktiviteter" lagt ut, samt en del nye linker. Redaksjonen vil etter hvert samle en del av innleggene på denne siden i et arkiv som det er linket til på toppen og bunnen av siden. Dette for at siden ikke skal bli altfor lang og tung å laste.

31.03.03 Sexy thing
Nei, nei, nei!!! sier Ola på telefonen til redaksjonen. Det er ikke denne klumpete baksvingen som er sexy! Det er den av rør som jeg så på Multistrada'n i Sverige i fjor: Dersom Ducati har ment at dette er den endelige utgaven, er det synd legger Ola til.
- Redaksjonen beklager at paparazziene har gjort en for dårlig jobb, og bedyrer at dette skal tas opp når salæret for de neste bildene skal fastsettes. "Dette må sjekkes ut umiddelbart når Sigmund får sin" sier Oscar i en kort kommentar, enda preget av Olas uttalelser om mastodontmotorsykler.

Naken sannhet eller bare rør?
"Uansett beviser dette kun Olas forhold til rør generelt" mener Oscar, som tillegger at alt kan jo bare være rør fra ende til annen. Den som lever får se sier vi, husk at du er litt mer rusten om våren enn om høsten, og at motorsykler har en rar tendens til å ha 30 hk mer om våren enn om høsten.

30.03.03 Faster then the speed of sound part II
"Det koster å være medlem av grisekjørerklubben" sier et medlem i en mail til redaksjonen. Medlemmet vil være anonym, så redaksjonen vil videre i innlegget kun kalle ham for "Frode".
Den mest imponerende redaksjonen kunne finne i det tilsendte arkivet var en 130 km i 60 - sone med blålys i helene. Dette medførte kun strengt tilsnakk og "melding med hjem" etter at "Frode" hadde overbevist den ivrige tjenestemannen om at det var 80 - sone, og at farten kun var 105.
- Redaksjonen mener denne episoden bør stå som et eksempel for andre. Her viser "Frode" teknikker og måter å redde skinnet på. Dog vil redaksjonen påpeke at etter prutingen ble ikke imponeringsfaktoren så høy likevel, og vil minne om Are som "tømte 6. gearet på Elefanten" i Grimsdalen i fjor. Redaksjonen bemerker at veien gjennom Grimsdalen fra Folldal til Dovre er en smal, svingete grusei full av sau.
- Redaksjonen lar seg allikevel imponere av at "Frode" slapp gjennom nåløyet og fikk lov til å grisekjøre videre etter at han kom hjem. Anonyme kilder har opplyst at både hans mor og nåværende samboer er ganske strenge. Kanskje dette forklarer "Frodes" noen ganger tvilsomme bortforklaringer for ikke å kjøre sykkel med gutta; han har ganske enkelt fått husarrest!
- "Frode" kommer i tillegg i innlegget med en del påstander om at redaksjonemedlem Oscar skulle være slapp i fisken. Redaksjonen vil unngå å kommentere dette, da de regner med at Oscar leser dette selv og skriver en kommentar.
Grisekjører I utøver grisespising.
- For at medlemmens skal kunne gjøre en egen vurdering av enkelte medlemmers tilkytning til dyrenes verden, vil redaksjonen publisere to paparazzibilder som illiustrerer de to nevnte redaksjonsmedlemmer i forskjellige situasjoner. Enhver tilknytning til virkeligheten er totalt utilsiktet.Grisekjører II utøver grisespising.

29.03.03 Faster than the speed of sound!
Redaksjonen har snakket med Ola på telefon etter siste innlegg om kjøreforbud i høygermania, og Ola presiserer at han HAR betalt boten i "bargeld" der han ble stoppet. Ola forsøkte sågar sier han å prute med det høytyske reichspolizei, men den gang ei.
Boten måtte betales der og da, og Ola trodde saken var ute av verden. Det viser seg dog i etterkant at den høygermanske rettferdighetens (?) kvern maler sakte, men sikkert. Det skal i ærlighetens navn tillegges at det var bra han ikke ble førerkortløs på stedet, da han var på vei hjem fra GP-løp i Tsjekkia.
- Redaksjonen vil på det sterkeste advare medlemmene mot og ikke bruke ordbok i fritysk i slike farlige situasjoner. Når representanten fra Deutche Reichzpolizei ber om "bargeld" så mener han selvfølgelig en runde i baren for han og kameratene hans på post. Et forsøk på å betale seg ut av knipen vil naturlig nok bli oppfattet som bestikkelse, med fatale følger. Denne representanten tok allikevel like godt pengene og sendte Ola et meget ubehagelig brev i etterkant, sannsynligvis for å hevne seg på at han ikke ble full den dagen også.
Kanskje litt klossete forsøk på bortforklaring fra Ola
- I tillegg vil redaksjonen få peke på det faktum at 83 km i 50 sone ikke er spesiellt mye å skryte av i denne sammenhengen, og oppfordrer medlemmene til å legge frem dokumentasjon på andre, litt mer imponerende fartovertredelser i inn- og utland.

29.03.03 Hvor mye veier en skikkelig mc?

Tidligere i denne spalten er det fastslått hvor mye et skikkelig mannfolk skal veie. Etter at redaksjonen har finlest brevet til Ola, hvor han advarer mot bøter under schweinefahring, faller Ola for fristelsen på kalle syklene som skal brukes under "Deutche asflug" for "mastodonter."

- Redaksjonen vil undersøke dette, siden påstanden ikke kan stå uimotsagt. Ellers er redaksjonen av den oppfatning at det stort sett er kjeften på medlemmene i allroad-mc som er mastodontisk, og her står Ola såvisst ikke tilbake for noen.

28.03.03 Ola utestengt fra Bundesrepublik Deutchland!!!
Achtung, achtung sier Ola i en mail til redaksjonen. Han har oppdaget at det ikke er fri fart over alt i Tyskland, og at 83 i 50 zone belønnes med €100 i bot. Ola tenkt jo ikke mer over det, og dreit jo selvfølgelig i å betale, man er jo i EU.
Dog viser det seg at de herrer høygermanere har plan B på lur. Ordnung muss sein heter det, og Ola har nå fått et skarpt brev fra en viss Herr Klatsch. Her er brevet:
Sehr geehrter Herr Ostby,
Nachdem das angeordnete Fahrveeerbot wirksam geworden ist, teile ich ihnen mit, dass die Verbotsfrist zun Führen eines Kraftfahrzeuges innerhalb der Bundesrepublik Deutschland vom 21,03.2003 bis zum 20.04.2003, um 24.00Uhr besteht.
Die Übersending Ihres Führerscheines ist zur Abgeltung des fahrverbotes nocht erforderlich. Ich weise noch einmal darauf hin, dass Sie nach § 21 Abs. 1 StVG strafbar machen, wenn Sie trotz Fahrverbot innerhalb der Bundesrepublik deutschland ein Kraftfahrzeug führen.
Freundliche grusse
Herr Klatsch
Olas samboer Natalie, som forøvrig også er redaksjonens konsulent i fritysk kunne raskt fastslå at Zentraldiens der Polizei har nedlagt kjøreforbud for Ola i Bundesrepublik Deutchland i overnevnte tidsrom grunnet uteblitt betaling av bot.
- Redaksjonen regner med at brevet blir behørlig rammet inn og får en hedersplass på veggen i stua der svigermor sannsynligvis henger i dag.

27.03.03 Mer sexy italiensk design - redaksjonen avslører!!!
Det er ikke bare damer italienerne kan designe, det er også motorsykkelkonstruksjoner. Ola har tidligere påpekt verdien av baksvingen på Multistrada..
- Redaksjoen i allroad-mc har hatt sine paparazzier i Italia, og fått med seg avslørende bilder av den nakne sannehet tilbake til Norge. Her følger et knippe av bildene:
  
  
It's all green
Under construction
Sexy thing!
Blowjob!
Ready for you!

26.03.03 Webmaster tilbake fra skolen.
"Jeg er kanskje i ferd med å finne ut hva jeg skal bli når jeg blir stor" sier Oscar i en kommentar til redaksjonen. Oscar sier han har vært på skolen han går på i Oslo, noe som han karakteriserer som "det rene slaraffenliv." Oscar sier videre at han nå kun skal lese en 7 - 8000 sider pensumlitteratur han ikke har fått tid til å se på, levere en større fordypningsoppgave og så en helt ubetydelig muntlig eksamen. I følge Oscar er dette årsaken til at redaksjonen har vært litt slapp i fisken i det siste.
- Redaksjonen er imponert over Oscars innsats for å skolere seg til sosionom. Det er dog grunn til å bekymre seg litt over valget av yrke, da mannen kanskje kan bli litt for voldsom for enkelte sarte klienter.

19.03.03 Dos cillinndrri.
Den alltid oppvakte og nysgjerrige Ola får med seg at medlemsmassen i allroad-mc øker jevnt og trutt. Ola har fremdeles ikke mye til overs for utstikkende hanskevarmere, og sier i mailen han sendte til redaksjonen at italienerne heldigvis har sylinderene stående i fartsretningen, og påpeker videre at italienerne heller ikke nedlesser syklene med unødvendig krims og krams. "Less is more" mener Ola, og tillegger at dekkene med fordel kan byttes før seriøs schweinefahring på grusveier kan påbegynnes. Ola blir litt følsom i løpet av innlegget, og avrunder kommentaren med at " baksvingen på Multistrada er så sexy at den burde være å få på blå resept."
- Redaksjonen kan ikke annet enn å si seg enig i Olas kommentar, med unntak av uttalelsen om de høygermaske jerna, og tillegger at det fins en del annet sexy også som med fordel kunne vært på blå resept. Konsultasjonen hos legen ville da blitt mye hyggeligere, her er et eksempel: Legen: "hvordan har vi det i dag da?" Schweinefahrer: "ikke så bra, ble frakjørt på favorittveien i går, har det egentlig helt ræva!" Legen: "vi har en helt ny kur for dette, her har du en blå resept på Claudia Schiffer, er ikke det nok kan du bare ringe, så legger vi på litt Madonna eller lignende etter ønske" Schweinefahrer: "kan de hjelpe meg å kjører fortere da?" Legen: "nei, men at ting går fortere er det neppe tvil om, KOM DEG UT AV KONTORET!!!"

Forslag til ting som burde være på blå resept!
Ola mener videre at ordboken absolutt bør inneholde innslag av engelsk, da dette er problematisk for høygermanere. Kompisen til Ola, Udo, ble spurt om det ikke var kaldt å kjøre mc i oktober, og høygermaneren svarte "it's on the border." Oversatt til fritysk blir dette "Es ist on das Border" som selvfølgelig betyr: " det er på bordet."

17.03.03 Nytt medlem i allroad-mc.
"Enkelte ganger blir ord fattige" Uttalelsen kommer fra redaksjonsmedlem Oscar etter at sms tikket inn fra Stavanger om at Sigmund hadde skrevet kontrakt på Ducati Multistrada "Dette kvalifiserer til medlemskap i klubben, noe jeg umiddelbart skal fikse" fortsetter Oscar, og forteller videre med en kjenners sikkerhet at den italienske rødfargen som Sigmund har valgt inneholder mafiablod, og derfor overgår all annen rødfarge på markedet.
Fra asken til ilden? Grå og svart H-D byttet ut med rod Ducati Multistrada.
- Redaksjonen lar seg imponere av Sigmunds handlekraft og sykkelvalg. Ikke nok med at Sigmund konverterer (oppgraderer) fra H-D til fullblods italiener, han gjør det uten å selge H-D'n. Sigmund forsvarer dette på bred jærsk med at "skolle eg få han til april så måtte eg gjera någe nå."
- Uten å ta for hard i vil redaksjonen få ønske Sigmund hjertlig velkommen som medlem i klubben og ser frem til en allroad-mc vårtur til Stavanger for å beskue vidunderet.

17.03.03 Norwegische Schweinefahrergruppe II - Wörterbuch.
Frode kommenterer innlegget av 16.03.03, og sier han er imponert over redaksjonsmedlemmenes tyskkunnskaper. Frode sier videre at han har skrevet ned glosene, og er nå i ferd med å lære dem utenat.
"En glosebok hadde sittet bra" sier Frode, og resten av redaksjonen sier seg umiddelbart enig.
- Etter at dette innlegget skulle publiseres, måtte dog redaksjonen konsultere Olas kone som er fra Sveits i forhold til diverse problemstillinger knyttet til det høygermanske språket. Natalie, som hun heter, sier hun har erfaringer fra at enkelte medlemmer trenger en oppfrisking i språket, og redaksjonen oppforder med dette medlemmene (og andre) til å komme med forslag til ordboken. Det presiseres fra redaksjonen at gloseboken er veiledende, og at medlemmene ikke er bundet av verken stavemåte, oversetting (tolking) eller uttale.
Natalie, redaksjonens språk konsulent i fritysk
- Fra gårsdagens innlegg oversetter redaksjonen følgende: "in die Möse" betyr " i mosen", "ich bin geil" betyr "Jeg er Geir" med en ørliten talefeil, og uttrykket " zwischen die grosse Busen" stammer fra nesen, og betegner brusken mellom neseborene, altså "mellom busene" Regner med dette allerede var klart for de fleste, og at det hagler inn med ord og oversettelser til redaksjonen de neste dagene.

16.03.03 Norwegische Schweinefahrergruppe I - Deutche Ausflug april 2003.
Oscar ringer Are og bekrefter at billettene til Kiel er bestillt. Alt er dermed klart for sesongstart for allroad-mc med en rask tur til Tyskland, avreise fredag 11. april. Are påpeker at det er en fin gjeng som drar, og at navnet "Norwegische Schweinefahrergruppe" er et passende navn på gruppen. Are foreslår videre i en opplgødd tone at språket innad i gruppen bør være "fritysk" og at det åpnes for omfattende kunstnerisk frihet i utøvelsen av språket i vertslandet.
- Redaksjonen er overveldet over denne gesten og omtanken fra Are. Litt nostalgisk tenker enkelte redaksjonsmedlemmer tilbake på sitt første møte med det høygermanske språket i høygermanske kulturfilmer i super 8 fra 70-tallet. Uttalelser som "in die Möse" ,"ich bin geil" og "zwischen die grosse Busen" gjorde et uutslettelig inntrykk i unge guttesjeler. For ikke å snakke om det visuelle...Schweinefahreraktivitet på GSX 750 i 1989

15.03.03 KTM verus BMW.
"Nå bruker ikke jeg å slenge fryktelig med leppa til andre motorsykilister, HD og andre dumme stressless liknende sykler er selvfølgelig unntak, men dette innlegget fra Ola gikk litt innpå meg....." sier Vegard i en følelsesladet mail til redaksjonen, og fortsetter: "KTM er kjempebra for den som liker å sitte på en sykkel som ligner på en moped!" Vegard forteller videre i mailen åpent og ærlig om en fortid på MT-5, der det ifølge Vegard var viktig med både lav taravekt og førervekt for å få noe dreis på sakene. Vegar sier videre at han "ikke orker å tenke på dette mer", noe som har ført til innkjøp av mulitsylindermc. Redaksjonen tolker dette dithen at Vegard nå er ferdig med slankekurer, fedonbrød og salat, og er i ferd med å bli et skikkelig mannfolk på rundt 100 kilo.

Brøytekanter i mai hos allroadmedlem
Vegard har observert mange motorsykler på veiene på indre Østlandet sier han, og tillegger at hans personlige oppfatning er at "når ise på Glomma ligger til St.hans blir det sen vår." Redaksjonen sier seg her enig, og tillegger at årets vinter trolig har vært den værste for allroadere på mange år. Med start tidlig i oktober (når sesongen for en allroader er i full gang) var en nedtur, og så ble det bikkjekaldt i lange perioder. Vi får håpe at medlemmene tar dette igjen i år.
"Dette kan ikke stå uimotsagt" Uttalelsen kommer fra Oscar etter at han "har fått summet seg litt" som han sa i sitt forrige innlegg. Oscar sier oppgødd og ivrig at boxerkonstruksjonen som Ola mener er overflødig, med hell har blitt brukt i bilmerker som Subaru og Porsche, og tillegger at dersom Ola hadde hatt den nødvendige pondudsen hadde han forstått bedre. Oscar har overhode ikke merket noe til den nevnte gyroeffekt, men tillegger han; "jeg legger jo ikke merke til så mye annet heller." Hva Oscar mener med dette er ukjent for redaksjonen, da fyren ikke seg ut til å legge merke til at han blir intervjuet lenger.
Oscar blåser opp luftmadrass med stil i Finland.
Oscar vil etter en stund allikevel få påpeke at trykkluft på motorsykkel (du kan lese om dette på oscars side) er et viktig nybrottsarbeid i den scala han nå lanserer det. Oscar sier at det før var en langvarig og slitsom kamp å blåse opp luftmadrassen, nå er det gjort på "en halvliters tid" og det ser skikkelig imponerende ut. Oscar tillegger at det er viktig og ikke ta frem alt med en gang, slik at imponeringsfaktoren holdes på et maksimalt nivå. Ellers vil Oscar få påpeke at det ikke bare er motorsykler som kan lage skikkelig "trykkluft", det kan skikkelige mannfolk også. Oscar ber redaksjonen advare om at denne "luften" ikke må brukes i luftmadrasser på grunn av eksplosjonsfaren.
- Redaksjonen takker for innleggene fra Ola og Vegard, det er slikt som holder en oppe i mørketiden da hullet i ozonlaget glimrer med sitt fravær. Det oppfordres igjen til å sende inn stort og smått, en opplevelse, en nestenhendelse, en "nær kjendisopplevlse" eller hva du nå måtte ha på hjertet. Alternativet er de tørre tall fra statistikkavdelingen, redaksjonen har sin fulle hyre med å tøyle deres iver over å få publisere. Vitser er også mulig...men da må de være skikkelig dårlige og tilpasset redaksjonens noe sære form for humor.
Redaksjonens oppfatning av person med sans for humor

14.03.03 Feilkonstruerte eksospotter på KTM del II.
Som ventet kommer KTM leirens reaksjoner på uttalelsene om at syklene har diverse kontruksjonsfeil raskt og brutalt. Ola skrivet i en e-post til redaksjonen at pottene er konstruert slikt for at føreren skal ha noe å drive med når han eller hun kjeder seg, og påpeker videre at han selv er godt i gang med å rette på denne detaljen på sin KTM. Ola forteller ivrig videre at ikke bare er dette en tøff måte å slipe potter på, det gir også tilskuerne en en ekstra opplevelsle, da pottene avgir et "flott gnistregn i mørke kjøring" som Ola selv beskriver det.
Olas oppfatning av en tverrstillt motor
Ola legger til at dette trolig er ukjente problemer i boxerleiren i klubben, da den tverrstillte boxerkonstruksjonen mest minner ham om en Atlas Copco trykkluftkompressor han har i garagen. I tillegg opplyser Ola redaksjonen om at diverse gyrokrefter påvirker manøvrerbarheten av en mc med tverrstillt motor på en slik måte at føreren har mer enn nok å ta seg til. Ola påpeker også i samme åndedrag at trykkluft muligens kan være et biprodukt på enkelte schnellpanzere.
- Redaksjonen lar seg imponere av Olas innsikt i den avanserte kostruksjonsverdenen her, trolig et resultat av mange års vellykket (?) motorsykkelkonstruksjon fra fabrikken i Nord-Odal. At KTM eiere ønsker å lyse opp i hverdagen for oss andre er en positivt og hyggelig gest som redaksjonen setter stor pris på. Redaksjonen forventer allikevel nå at boxerleiren tar et oppgjør med denne uthengingen, og at Ola får et gjensvar på påstandene om gyro ett-eller-annet påstandene.
"Helt utrolige og grunnløse påstander" sier Oscar i en kort kommentar til redaksjonen, og lover å komme med en grusom kommentar så snart han "får summet seg" som han selv uttrykker det. Redaksjonen har enda ikke vært i kontakt med Vegard, og oppfordrer ham til å skrive noen linjer om dette han også. Kanskje en felles uttalelse fra boxerleiren vil være på sin plass? Vi bare spør...

12.03.03 Noen filosofiske betraktinger fra Vegard.
Mårn dø sier Vegard i en frisk mail til redaksjonen, der han uttrykker tilfredshet med at han ikke er alene om dette med mc kontra husholdningspenger. Vegard sier han allikevel fikk et problem med "heimevernet" som han uttrykker det, da nevnte krigsorganisasjon kom over Vegard i spontan latter under lesing av tidligere innlegg om dette temaet. Vegard sier at han allikevel rodde denne pinlige situasjonen i land ved å påpeke det uomtvistelige faktum at BMW'n er helt avhengig av dette ekstrautstyret han vil kjøpe for at "bare vi to kan reise på mange og lange turer sammmen." Vegard sier at han med dette mener at han kan ta kjærringa med til Charlottenberg i Sverige (3,5 mil en vei, red.anm.), noe "heimevernet" syntes å godta. At hun ville ha nye sko ble også utsatt til jul. Vegar forteller ivrig videre i en ny mail han sendte at han hadde brukt 2-3000 kr på en rallyhelg i Sverige, noe som utløste en topp til dame fra H&M. Vegard opplyser videre at han kom på dette da han som han sier det: "satt og dret."
- Redaksjonen benytter anledningen til å gi sin fulle støtte til Vegard for iherdig innsats for menns rett til leker. Uten leker, ingen menn...eller hva det nå var. Det er også grunn til å rose Vegard for hans omtanke for fruens eventyrlyst, og oppfordrer Vegard til å kjøpe "kjøttbullar med lingonsylt" til fruen under pausen i Sverige. Dette bør gjøres rett før ferden går videre ned gjennom hovedgaten i Charlottenberg, der neste stopp kan være f.eks. Systembolaget. Når fruen lurer på hva som skal skje der, er det bare å svare at det vel ikke er urimelig at far også får litt å svalke seg med, når hun akkurat har lagt i seg! Dessuten smaker det godt med litt brunt etter en lang og tørr dag på sykkelen. Dessuten har hun jo akkurat fått en topp.
Hva slags filosofi ligger bak denne mannens opplevelser tro?
For øvrig venter redaksjonen spent på Ola's kommentar til de feilkonstruerte pottene...

12.03.03 Feilkonstruerte eksospotter på KTM.
- Redaksjonen merker seg at enkelte medlemmer mener at en skal flytte diskusjonen ut fra skrivebordet og ut på veien. Dette medlemmet påberoper seg en viss kompetanse på wheelies og fronties, og redaksjonen vil i den anledning vise fram et bilde tatt under den årlige "schweinefahrer Zusammenkunftf 2002". Av hensyn til faren for førerkortbeslag vil sted og identitet bli hold hemmelig.

Slik kan det gjøres!
Dog vil redaksjonen påpeke mangelen ved KTM'ens potter som selvfølgelig skulle vært skrå innover fra fabrikken. Den slags feilkonstuksjon er en skamflekk for KTM, og burte påpekes fra eierene.

11.0303 Kommentar fra redaksjonen.
- Redaksjonen vil komme med oppfordring til medlemmene om å bruke denne siden aktivt. Alternativet er dårlige vitser fra redaksjonen og tørre tall fra statistikkavdelingen. Og de herrene som arbeider der inne med grønn skygge og armstrikker på skjorta fra -52 er ikke til å spøke med...

11.03.03 Olas tekniske spørsmål.
Ola lurer på om italienske motorsykler er utstyrt med høy og lavserie. Selv er redaksjonen noe i tvil om dette, men er ikke i tvil om at eieren er utstyrt med minst en høyserie. Ola påpeker nødvendigheten av å flytte diskusjonen fra skrivebordet og ut på veien, dette er noe redaksjonen er enig i. De som har lest Joe Bar Team vet hva vi snakker om her. Dersom du ikke har lest Joe Bar Team bør du skynde deg til Narvesen.
MC med høy og lavserie
I tillegg foreslår Ola helgen 4 - 6 juli eller helgen etter for avikling av Rondane Jamboree 2003 noe redaksjonen støtter. Noen andre som har syn på dette, vennligst kontakt webmaster ASAP!

10.03.03 Ares pondusbeskrivelse.
Are vil på det sterkeste tilbakevise enhver påstand om at han stod stille i Grimsdalen. Has opplyser at han skulle til Dovre å kjøpe seg softis før det stengte, og derfor hadde behov for litt "schnellfahren."
Are vil i tillegg påpeke at et skikkelig mannfolk skal veie rundt 100 kilo, og at ensylindrede motorsykler er for småvokste pingler uten pondus og tyngde. I tillegg kommenterer Are fargen på sykkelen til Ola, som han mener bekrefter utsagnet om at Ola er en liten gutt i en stor innpakning, og derfor tiltrekkes av enkle, tydelige pastellfarger.
- Redaksjonen finner liten grunn til å motsi Are på punktet om et skikkelig mannfolks vekt, og regner med at Ola ikke lar disse uhyrlige påstandene stå uimotsagt. Dog vil redaksjonen få tillegge at fargene på Olas KTM kanskje er litt skrikende, dog synes redaksjonen at den matchende grønne jakka viser at Ola har et aktivt forhold til ironi, og at han tar seg selv (og en del annet) forholdsvis uhøytidelig.

09.03.03 Olas kommentar om tømming av Elefant.
Den munnrappe Ola med sin like rappe KTM Duke har meldt sin interesse for tur til Rondane. Ola mener at det er passe flatt i Rondane, da klubben ellers må drasse på et par panserkryssere som synker ned i søla. Dette forklarer mye av Ares tildligere uttalelse om at "han tømte 6 gearet på Elefanten" ,da det muligens var slik at hans stod helt rolig når dette skjedde.
- Redaksjonen oppfores av Ola til å komme dato, jeg oppfordrer resten av medlemmene til å maile redaskjonen forslag, og oppfordrer Ola til å komme med forslag. Siden webmaster har en større eksamen mind i juni, vil turen uansett ikke bli før etter det.
Redaksjonen vil ellers overse kommentaren om at en del av klubbens sykler har en sylinder for mye, da det skal krefter til å dra med reservedelene som trengs når Ola er ute å kjører. For ikke å snakke om alt brunt som skal med.

07.03.03 Vegars husholdningsregsnkap.
Vegard Myrli ringer redaksjonen og forhører seg litt hos erfrarne GS folk vedrørende veltebøyle til sykkelen sin. Da redaksjonen stort sett ikke har noe fornuftig svar til Vegard, dreies samtalen inn på verdien på pengene som brukes på mc. Vegard regner 30:1, dvs at dersom han bruker 1000 kroner på mc, så kan kona bruke 30 kroner på seg. Kjære Vegard. Jeg vet ikke hva kona di fikk i matte, men hold deg til 30 på 1000, det høres greit ut. Vi fant ut at vi burde lage en omregningstabell i forhold til husholdningsregnskapet, slik at våre bedre (?) halvdeler vet hva de skal forholde seg til. Eksempel: kona kjøper ny micro til kjøkkenet, = far drar på tre ukers mctur til Scotland med gutta. Dette burde være enkelt å lage og forstå. Send gjerne gode forslag til redaksjonen. For øvrig sa Vegard at "sykkelen SKULLE være klar til påske" Sorry Vegard, da går du glipp av turen til Tyskland 11.april, men det er jo ditt problem.

Are, Johnsen og tysklandsturen + litt til.
Are er en gutt som ikke går av veien for en kjapp tur til Tyskland. Han tente på ideen, og skulle høre med hr. Arve Johnsen som bor ikke langt unna Are i Vestfold om han hadde lyst til å være med også.
Johnsen hadde helt til i vinter en Yamaha XT 600 E, denne er nå byttet ut med en litt brukt blå og hvit BMW R 1150 GS. Redaksjonen benytter andledningen til å rose Johnsen for valget av sykkel, og ønsker han mange fine mil på den. Redaksjonen oppfordrer Johnsen til å sende en søknad om medlemskap i klubben.
Fra en til to sylindre.............
Utover dette har ikke Are forståelese for problematikken rundt mcpengenes verdi, da dette er ukjent problematikk i areheimen. Men, han er enig i at det ikke går an å sammenligne penger på mc med andre penger. Are vil også få rette opp og korrigere det han påstår er en grov feil fra redaksjonens side :Are påpeker at han ikke tømte 5 gearet, men 6 gearet på Elefanten gjennom Grimsdalen. Redaksjonen legger seg flat og beklager denne feilen. På femte gjør vel ikke elefanten mer enn en 170 - 180, så det måtte jo ha vært feil. Are syns en Rondanetur høres fint ut, og mente det var flere veier der det gikk an å kjøre "sportive" på.

Tyskland helgen før påske.
De av allroad-mc medlemmene som vil være med må snarest gi beskjed til Oscar. Vi drar med Kielferga fredag 11. april kl. 13:00, dvs at vi må være på kaia rundt 12:00. Vi vil bruke lørdag og søndag på å se på sykler Roy har funnet. Hvis alle formalitetene er i orden, vil Roy kjøpe, og vi kan dra hjem asap. Hvis vi må avskilte sykkelen i Tyskland, må vi vente til mandag. (no problemo...schåll!!!) Veien hjem, fin sesongåpning. P.S.: jeg har 60 % rabatt på Kielferga!!! Eksklusivt for allroadmedlemmer!!! (Are påstod jeg har et spesielt forhold til 60 % , hva han nå mener med det.?)
|fors