28.12.03 Fra vestfoldgruppa...
Redaksjonen hadde egentlig tatt juleferie til over nyttår, men beordret en medarbeider på jobb igjen for å legge ut en sms fra Are i Andebu i sin helhet her i spalten. For de uinvidde skal det nevnes at Are har kjøpt seg en sykkel til (har Cagiva 900 Elefant fra før, red.anm.). Denne skal visstnok være utstyrt med piggdekk...Her er sms'n:
"RRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR!"
Forstatt god jul sier nå vi...
24.12.03 Allroad-mc.com ønsker sine lesere god jul.
- Redaksjonen er tilbake etter nyttår med bl.annet årets første garagerapport...samt mye mer. Datoer for aktivitetene i2004 er klare på nyåret, og vi har mer hot gossip om medlemmene og andre...til da: God Jul og godt nytt år!
Har noen sett rubbishredaktøren?
19.12.03 Er det ikke det ene så er det det andre...
- Redaksjonen tar pause til mandag grunnet sykdom. Sånn er det med den saken.
18.12.03 Stønn II
Etter gårsdagens forholdsvis begredelige prestasjon fra redaksjonen har der rent inn med reaksjoner. Rune, online fra verdens navle Spydeberg, nekter redaksjonen og ikke publisere garesjerapporter.
Sinte bankdirektører ringer og lurer på hva i h****te absolute rubbishredaktør tror han driver på med med redaksjonens kredittkort. Redaksjonen vil, etter denne begredelige fadesen, som dere for øvrig kan lese mer om i absolute rubbish, opprette en ny stilling som heter "materiellforvalter." Denne personen vil ha til oppgave å sørge for at betingelsene for bruk av redaksjonens mobiltelefoner, kredittkort og limousiner blir overholdt. En årslønn på en 4 - 500.000.- blir for småpenger å regne etter de siste dagers hendelser på økonomifronten...
Odd har, på tross av det utsvevende livet, sendt oss et glimrende innlegg denne uken også. Han tar redaktøransvaret alvorlig, og redaksjonen har kommet frem til denne ingressen:
Dirty Divas!
"De er kvinner, de går i høye lærstøvler og de liker å ydmyke menn". Nei, vi snakker ikke om dem som står bak tvilsomme annonser i Dagbladet, men om kvinnene i Allroad-miljøet.
"Ikke bare inntar de frekt og freidig en mannsbastion, de kjører fra oss også. Hvertfall meg.", stønner Absolute Rubbish redaktøren når vi endelig får fatt i ham for å sende ham ut til å gjennomføre et eksklusivt intervju. "Og ikke nok med det", fortsetter den forhutlede skikkelsen, "noen av dem er frekke nok til å ta det hele opp på video."
Fyren satte seg fullstendig på bakbeina, men heldigvis er Redaksjonen et oppkomme av tålmodighet, empati og dyp forståelse av menneskesinnet. En passe blanding av diffuse, uforpliktende løfter - og utilslørte trusler, fikk AR-redaktøren til å utføre sin plikt. At han fikk ubegrenset tilgang på Redaksjonens noe loslitte kredittkort, hjalp nok også…
Derfor kan vi i dag - som eneste Website i Universet - presentere et intervju med årets vinner av 'Juryens ærespris', den ellers så mediesky allroad motorsyklisten og video-produsenten Gro Rabben!
Les hele storyen om hvordan dette gikk HER!
17.12.03 Stønn!!!
- Redaksjonen gjorde i går et forsøk på å lage noe til spalten i dag. men det falt i fisk...ble bare tull. I morgen er det Absolute Rubbish. Hvis redaktøren har kommet til rette etter julebordene...
Garasjerapportene ser ut til å gå i vasken, og redaksjonen vurderer en lengre juleferie fra helgen av...
16.12.03 Ny BMW R 1200 GS
- Redaksjonen kan i dag presentere paparazzifotografenes utmerkede arbeid med å spionere på BMW's nye GS modell. Ettet nitid jobbing og til dels vanvittige utlegg, kan du her, trolig som norges første intenettforum, se de unike bildene og lese mer om BMW GS' nye arvtaker. Les mer om suksessmodellen HER!
VENSTRE SIDE
MASSE UTSTYR
INNEBYGGET GPS
NY PARALEVER
HØYRE SIDE
Sykkelen har flere finesser, det ser ut til av GPS er integrert i instrumentpanelet, som for øvrig omkranses av en solid metallbøyle. Designet nærmer seg 650 GS med mer glidende overganger. En nykonstruert fagverksramme omkranser moteren som er på 1200cc. Se for øvrig siste nummer av MC-avisa for flere detaljer om sykkelen.
Takk til Roy Stenbråten for paparazzibidrag.
15.12.03 Blomstervaser...
Av diverse innlegg i gjesteboka har redaksjonen merket seg at mange er opptatt av teknikken til mopeder og andre vannavkjølte lettvektsfremkomstmidler på to hjul. Redaksjonen svermer imidlertid for større dimensjoner, båte i tanker, ord og gjerninger. Et firma som lager store moterer er det finsk-sveitsiske skipsmotorfirmaet Wartsila-Sulzer.
De har en imponerende motorserie du kan lese mer om HER!
12.12.03 Noen kommer, noen går...
Denne gangen er det vårt medlem fra verdens navle Spydeberg som har fått en sønn sammen med sin kjære Elin. Vanligvis er ikke dette et mirakel, men gutten har det tydeligvis travelt med å komme seg frem her i livet.
Tre måneder for tidlig betyr eget hus og noen slanger og rør både her og der. Redaksjonen gratulerer Rune og Elin, og håper alt går bra for Selmer som han heter. Se bilde HER!
For øvrig senker helgefreden (?) seg i de tusen hjem. Hold begge beina på styret i helga. Redaksjonen tar pause til mandag dersom det ikke kommer inn helt spesielle innlegg som krever umiddelbar trykking. Og til uka kommer sesongens første garagerapport...
11.12.03 Absolute Rubbish...
...handler i dag om den teknologiske nyvinningens kronglete vei baklengs inn i fremtiden. Som all stor kunst er innlegget egnet til å fremprovosere en eller annen form for reaksjon...sinne, fortvilelse, raseri, latter, gråt eller likegyldighet. Uansett kan du lese ukens innlegg HER!
10.12.03 Når nettene blir lange og kulda setter inn...II
...er det en ting som lyser opp i hverdagen. Årets PIRELLIKALENDER!!! Se den HER!
Og i morgen er det nytt innlegg i spalten "Absolute rubbish." Ryktene som har nådd redaksjonen forteller bl.annet om skrått blikk på engelsk og amerikanske generaler...samt muligens litt om performancekunsten vår...
09.12.03 Når nettene blir lange og kulda setter inn...
...da setter byråkratene seg ned og finner på nye finurlige måter å begrense utøvelse av vår performancekunst på. Denne gangen er det økte satser i form av bøter som svir på pungen...Lurer du på hva innsatsen din er verd til neste år kan du trykke HER! (og så kommer prikbelastningen fra nyttår...stønn!!!)
08.12.03 Julebordet gjennomført med stil og eleganse...
Etter et par kjappe øl og diverse hilserunder på Justisen bar det av gårdet til det trivelige stedet "Cafe Celcius" helt øverst i Rådhusgata.Om dette ikke er Oslos eldste hus så er det i alle fall ikke langt unna. Stedet er åpent og trivelig, og de har sågar en peis de kan tenne opp i dersom det skulle bli for kaldt. Noe det på ingen måte var under vårt besøk.
At kelnerne hadde litt problemer med å forstå norsk drikkekultur, og at dermed en del medlemmer gikk tom for øl og akkevitt innimellom kan tolereres. Art matematikkunskapene ikke helt hang på greip og at redaksjonen måtte dekke underskuddet på kr. 184.- etter at kelneren hadde tatt runden og innkassert la heller ikke noen demper på stemningen
Maten var god og medlemmene så ut til å trives. Juryformannen holdt en strålende tale der han lanserte begrepet "performancekunstnere" om våre medlemmers aktiviteter, noe redaksjonen støtter helhjertet opp om.
Vinnerne i de forskjellige kategoriene ble lansert, og trofeet til Årets Allroader ble overlevert til Sigmund. Sigmund kvitterte med en takketale som trolig bare han selv hørte i alt bråket i lokalet.
Arrangementet ble litt plaget av at noen hadde tipset den kulørte pressen, og derigjennom sørget for at lokalet var stappfullt av paparazzifotografer!!! Redaksjonen har allerede skaffet seg de pikante bildene, og kan som første internettside i verden presentere bildene fra julebordet i all sin pomp og prakt HER!
GJENGEN SAMLET
VESTFOLDGRUPPA
TALER HØRER TIL
SAY NO MORE
SOSIALT ARBEID
05.12.03 JULEBORDET I DAG!!!
Oscar(1150GS)
Odd Einar(TransAlp 600)
Sigmund
(Multistrada)
Vidar (grusern)
(GSprosjekt + noe japsegreier)
Odd V.
(1150GS)
Yngvar
(Aprillia CapoNord)
Are E.
(Cagiva 900 Elefant)
Arve Johnsen
(1150GS)
Gunnar Lakstjønn
(1150GS)
Ola
(KTM Duke)
Geir + mor(Triumph Tigrrr900)
Tonje & Christian Warg
(R100GS)
Roy S.
(1100GS)
Trond H (skybikers, 1150 RS)
Oppmøte: JUSTISEN, MØLLERGATA 15 KL.: 19:00 SHARP!
- Redaksjonen tar av forståelige grunner pause til mandag. Minst!
04.12.03 Absolute rubbish...
Konflikten med foreningen TUFS (Totalt Useriøse Forfatteres Sentralforbund) er heldigvis (???) over. Dette betyr at vi i dag kan presentere enda et innlegg i serien "Absolute Rubbish" Redaktøren, Odd V. Larsen har i dag, utrolig nok innenfor deadline, levert et innlegg han selv betegner som "kanskje litt langt." I dag kan du lese historien om "Sigurd."
Vårt motspørsmål blir naturligvis: Er det mulig å få for mye rubbish i denne spalten? Finn det ut HER!
03.12.03 Dagen før dagen før dagen...
Julebordet nærmer seg med stormskritt. Fredag braker det løs med oppstart på Justisen i Møllergata 15 i Oslo. Redaksjonens bookingsjef har forregnet seg litt og plan B er iverksatt. Denne fungerer så langt knirkefritt, og det er bestillt bord, ordnet med transport, osv. Trofeet som er tilknyttet "Årets allroader 2003" vil bli utdelt, og redaksjonen forventer en lengre tale av juryformannen som oppsummerer juryens kjennelse. Hvis noen forøvrig vet hvor juryens formann befinner seg etter utallige julebord så langt, bes de kontakte redaksjonen, slik at vi kan underrette hans kone og børn om dette.
Hittill er det satt opp bil med deltakere fra Vestfold og Kongsvinger. Oscar mumler noe om at han er kommet over det værste etter forrige helg, og vurderer å la Odd Einar kjøre under årets julebord. Dette har medført sterke protester fra Odd Einar, men etter lovnad om å betale middagen hans, samt diverse annen smøring ser dette dessverre ut til å gå i orden.
Til nå er følgende påmeldt:
Oscar, Odd Einar, Sigmund, Vidar (grusern), Odd V., Yngvar, Are E., Arve Johnsen, Gunnar Lakstjønn, Ola, Geir + mor, Trond H (skybikers), Tonje & Christian Warg.
- Redaksjonen har, sammen med årets juryformann, årelang erfaring fra diverse julebord og tilsvarende arrangementer. For å rette en pekefinger om hvor galt dette kan gå, velger redaksjonen å publisere et bilde fra et av fjorårets julebord. Dette medførte ubehageligheter i form av både farsskapssaker og en underlig kløe nedentil. For å finne ut hvordan DU kan bli forskånet for slikt kan du trykke HER! og HER!
Og i morgen er det nytt innlegg i "Absolute Rubbish."
02.12.03 Er DU forberedt til vinteren?
Det er mange måter å forberede seg og sykkelen til vinteren på. En måte er grundig vask, polering, demontering av batteri og alt det der vanlige. Noen kjøper seg en antikorrosjonspose, og andre bruker WD 40 og et teppe eller lignende.
Men det beste er trolig å utstyre sykkelen med vinterklær. Resultatet ser du HER!
01.12.03 Julefreden senker seg...
Ikke bare er det 1. desember i dag. Julemåneden. Roen, fredens og ettertankens måned. Dette skulle vært et innlegg til sjelefred, ro og ettertanke. Men nei. Ikke før hadde webmaster åpnet innboksen før konfliktene stod i kø og prosjektet ble forkastet til fordel for realitetsorientering av medlemmene i allroad-mc og våre andre lesere av spalten.
Årsaken til denne situasjonen er en konflikt med kollega, GS kjører og redaktør av spalten "absolute rubbish," Odd V. Larsen. Odd er en sart kunstnersjel, og det skal man ikke kimse av. Her er e-posten redaksjonen mottok:
Politisk streik!
Hovedstyret i TUFS (Totalt Useriøse Forfatteres Sentralforbund), har vedtatt å ta 'Absolute Rubbish'-redaktøren ut i 1 dags politisk streik.
I en pressemelding heter det at 'Allroad-MC redaksjonens opptreden i forbindelse med denne ukens AR-artikkel er et klart angrep på ytringsfriheten og et eklatant eksempel på kommersielle interessers forsøk på å kneble intellektuelle. Forslag om ytterligere sanksjoner vil bli behandlet av lokallagene i helgen og kan ikke utelukkes, dersom ikke Redaksjonen kommer med en uforbeholden unnskyldning'. AR-redaktøren var i går aften ikke tilgjengelig for kommentarer, grunnet presserende representasjonsoppgaver.
- Da Redaksjonen endelig kom fram til AR-redaktøren i dag morges, midt under frokosten (to Dispril og en kopp kaffe), henviste han bare til TUFS. Som et ledd i forsoningsarbeidet, insisterte han på at Redaksjonen skulle rette en almen advarsel mot årets lutefisk. "Har aldri hatt det sånn før. Tror jeg. Kanskje. Må være luten.", var det siste vi hørte før han styrtet av sted for å …eeh… pudre nesen.
Vi følger for øvrig utviklingen nøye, og har sågar kontaktet Viktor Normanns kontor i et forsøk på å kjøpe råd og veiledning i hvordan best håndtere presserende situasjoner, og, i særdeleshet, hvordan takle pressen!
Redaksjonen fikk dog, sent på fredag kveld, langt utenfor folkeskikken og overtidsbudsjettet, forhandlet seg frem til en avtale med den sarte redaktør og hans tunge fagorganisasjoner av TUFSer. Avtalen går ut på at streiken blir gjennomført, men da i helgen, mellom kl. 19:00 på lørdag til 19:00 på søndag. Redaksjonen sier seg fornøyd med denne avtalen, og ønsker TUFSene lykke til videre.